Συμμετοχή του Δήμου Ανατολικής Σάμου στην 9η Ετήσια Συνδιάσκεψη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης με τίτλο «Νέα επανεκκίνηση για πιο δυναμική τοπική αυτοδιοίκηση»

Συμμετοχή του Δήμου Ανατολικής Σάμου στην 9η Ετήσια Συνδιάσκεψη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης με τίτλο «Νέα επανεκκίνηση για πιο δυναμική τοπική αυτοδιοίκηση»

Στις εργασίες της 9ης Ετήσιας Συνδιάσκεψης της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης με τίτλο «Νέα επανεκκίνηση για πιο δυναμική τοπική αυτοδιοίκηση» συμμετείχε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου.

Η Συνδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Έρντινγκ ( Erding) της Γερμανίας από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου 2019 και περιελάμβανε μια πλούσια ατζέντα με θεματικές συζητήσεις όπως χρηματοδοτικά εργαλεία της Ε.Ε. για τη διήμερη συνεργασία, ελληνογερμανικές ανταλλαγές νέων, προώθηση αγροτικών προϊόντων, γεφύρωση ανισοτήτων και ισότιμες συνθήκες διαβίωσης, βιώσιμη διαχείριση απορριμμάτων, κυκλική οικονομία κλπ.

00DimosSamousindenfilgen01

Παράλληλα με την συνδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε «φόρουμ συνεργασιών» κατά το οποίο ο Δήμος Ανατολικής Σάμου είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει εποικοδομητικές συναντήσεις με τους Γερμανικούς Δήμους Greifswald και Sindelfingen. Στα πλαίσια αυτά αποφασίστηκε η εμβάθυνση υφιστάμενων και η δρομολόγηση νέων δράσεων συνεργασίας στους τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος και της πολιτικής προστασίας.

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 411 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 1 κρούσμα στη Σάμο

Ραγδαία η εξάπλωση της πανδημίας. Ρεκόρ θετικών κρουσμάτων. 1 κρούσμα στη Σάμο

Σήμερα ανακοινώνουμε 935 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός

Περισσότερα »