Συμμετοχή Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην τουριστική έκθεση Βαρσοβίας

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετείχε με stand στο περίπτερο του ΕΟΤ, στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «ΙNTERNATIONAL TRAVEL SHOW TT WARSAW 2018», που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία το διάστημα 22-24 Νοεμβρίου 2018.

Η Πολωνία αποτελεί μια συνεχώς αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά για την Ελλάδα, η οποία έχει μπει δυναμικά και στους προορισμούς του Βορείου Αιγαίου καθώς με απ’ ευθείας πτήσεις συνδέονται η Λέσβος, η Σάμος και η Χίος.

Στο περίπτερο της Ελλάδας σημειώθηκε αυξημένη κίνηση και υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Την Περιφέρεια εκπροσώπησαν η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Τουρισμού και Πολιτισμού κα. Αγγελική Σαραντινού, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τουρισμού κα. Αγγελική Πολυτάκη και η Προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού Π.Ε. Χίου κα. Μαρία Κόβα. Από πλευράς του ΕΟΤ, στην έκθεση παρευρέθηκαν ο Γ.Γ. του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνος Τσέγας, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Χαράλαμπος Καρίμαλης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Την παραμονή της έναρξης της Έκθεσης η Υπηρεσία ΕΟΤ Πολωνίας διοργάνωσε workshop με τη μορφή Β2Β συναντήσεων με περισσότερους από πενήντα Πολωνούς τουριστικούς πράκτορες. Στο πλαίσιο αυτών των συναντήσεων η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Τουρισμού και Πολιτισμού κα. Αγγελική Σαραντινού, παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των νησιών του Βορείου Αιγαίου με στόχο την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας και της διάχυσης της θετικής εικόνας των προορισμών μας. Από το σύνολο των συναντήσεων και των επαφών με επαγγελματίες και κοινό προέκυψε ότι υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για τους προορισμούς του Βορείου Αιγαίου και γενικά υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα για τα νησιά μας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορωνοϊός: Ο νέος χάρτης υγειονομικής ασφάλειας - Οι κόκκινες και πορτοκαλί περιοχές

Κορωνοϊός: Ο νέος χάρτης υγειονομικής ασφάλειας – Οι κόκκινες και πορτοκαλί περιοχές

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου 4, δηλαδή στο «κόκκινο», ανεβαίνουν οι περιφερειακές ενότητες Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ροδόπη, ανακοίνωσε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή

Περισσότερα »
2η συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Καρλοβάσου στο μπάσκετ

Δύσκολη αποστολή για το Καρλόβασι στη Μύκονο. Σκέψεις για την αναστολή των πρωταθλημάτων της ΕΟΚ λόγω κορονοϊού

Για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, το Καρλόβασι βρίσκεται ήδη στη Μύκονο, όπου την Παρασκευή (30/10) στις 14:30

Περισσότερα »