Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Σπύρου Βακάκη

Συλλυπητήρια μηνύματα για την ξαφνική απώλεια του Σπύρου Βακάκη απέστειλαν ο Δήμος Σάμου και ο Δημοτικός συνδυασμός «Δράση – Ενότητα – Προοπτική».

Η οικογένεια του Δήμου Σάμου θρηνούμε με βαθιά οδύνη από χθες, τον αιφνίδιο θάνατο του Σπύρου Βακάκη.

Εξαίρετος υπάλληλος, θαυμάσιος χαρακτήρας, αλλά, πέρα και πάνω απ’ όλα σπουδαίος φίλος και συνάδελφος ο Σπύρος έφυγε από τη ζωή και από την καθημερινότητα μας πολύ απότομα και πολύ νέος: μόλις 47 χρονών.

Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν τα συναισθήματα που προκαλεί μια τέτοια αδόκητη απώλεια.

Η απουσία του είναι δυσαναπλήρωτη και η μνήμη του θα είναι πάντοτε μαζί μας.
Ο Δήμαρχος και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο, εκ μέρους και των συναδέλφων του στο Δήμο Σάμου, θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του.

Εκ του Δήμου Σάμου

———-

Η παράταξη «Δράση Ενότητα Προοπτική»  εκφράζει  την βαθύτατη θλίψη και οδύνη για τον πρόωρο χαμό, την  τραγική απώλεια ενός αγαπητού φίλου και άξιου υπαλλήλου του Δήμου Σάμου του Σπύρου Βακάκη.

Υπηρετούσε πάντα με ήθος, ευσυνειδησία και προθυμία, με αστείρευτη διάθεση προσφοράς για την εξυπηρέτηση των δημοτών, έχοντας  πάντοτε ως  γνώμονα το καλό της υπηρεσίας.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του δημοτικού υπαλλήλου.

———-

Εξάλλου ο πρώην Δήμαρχος Σάμου κ. Φίλιππος Πετρούσκας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε:

«Όταν χάνονται τέτοια παιδιά, σαν τον Σπύρο, νοιώθεις να σου ξεριζώνεται η ψυχή με βίαιο τρόπο. Η ευγένειά σου, η ευσυνειδησία σου, Σπύρο, μου έδιναν μαθήματα .Ήσουν ο πρώτος που έβλεπα κάθε πρωί όταν έπαιρνα το ημερήσιο δελτίο της Ταμειακής εικόνας. Καλό ταξίδι αγόρι μου. Τί μπορώ να ευχηθώ στη μαμά σου; Δεν μπορώ.».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα