Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου και Ικαρίας: “Μαύρο” στη Σαμιακή Τηλεόραση

Με αφορμή τη διακοπή του επίγειου σήματος της Σαμιακής Τηλεόρασης ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου και Ικαρίας διαμαρτύρεται και απευθύνει ανοικτή επιστολή στον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα:

κ. Πρωθυπουργέ

Ενημερωθήκαμε με σχετικά ότι το νησί μας δεν θα έχει πλέον ¨ τοπική τηλεοπτική εικόνα ¨ διότι η εταιρεία που έχει την αποκλειστικότητα της ψηφιακής μετάδοσης (Digea) και η οποία, παρά τα κατά καιρούς προβλήματα κάλυψης ολόκληρων περιοχών της εμβέλειάς μας ή τα προβλήματα έως και την απώλεια σήματος, με τις πρώτες ενδείξεις καταιγίδας, ζητάει υπέρογκη μηνιαία συνδρομή, στην οποία σαν τοπικός τηλεοπτικός σταθμός ενός παραμεθόριου νησιού, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

¨ΜΑΥΡΟ¨ λοιπόν στη Σάμο δηλαδή ¨ΜΑΥΡΟ¨ στην ενημέρωση για τα τοπικά και μη τεκταινόμενα, ¨ΜΑΥΡΟ¨ στις ψυχές των περήφανων γηρατειών και των τιμημένων νιάτων που οι μεν περίμεναν να ενημερωθούν και οι δε περίμεναν να δουν τις επιτυχίες τους, τη ζωή τους, το γείτονά τους στις ειδήσεις ή σε πάσης φύσεως ρεπορτάζ. Θα μάθουν στα 75 , 80 ,85, 90 έτη τους το WEB TV για να δουν τις τοπικές ειδήσεις ή τα γενόμενα στη νήσο;

Δεν θα γκρινιάξουμε ούτε θα ασκήσουμε περαιτέρω κριτική απλά θα παρακαλέσουμε να βρεθεί λύση ώστε η τηλεόραση του παραμεθόριου νησιού μας να ξαναρχίσει να λειτουργεί επιτελώντας και ΕΘΝΙΚΟ αλλά και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ έργο.

Τέλος ενημερώνουμε εσάς αλλά και όλους τους Σαμιώτες ότι ο σύλλογός μας   συμπαραστέκεται στην ΣΑΜΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και αν απαιτηθεί θα γαντζωθεί επί των καγκέλων όπως πραγματοποιήθηκε προ τριετίας περίπου για την ΕΡΤ την οποία άπαντες υποχρεωτικά πληρώνουν αλλά και δεν παρακολουθούν.

Με σεβασμό

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                         Ο                                                                Ο

                 ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                               ΠΡΟΕΔΡΟΣ

              Ιωάννης Β. Βούρος                                      Απόστολος Γ. Τσιώλης

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »