Σύλλογος Γυναικών Μυτιληνιών Σάμου: Τι συμβαίνει με το νερό των Μυτιληνιών;

Σύλλογος Γυναικών Μυτιληνιών Σάμου: Τι συμβαίνει με το νερό των Μυτιληνιών;

Πολλά τα παράπονα και τα ερωτήματα των χωριανών για τις συχνές διακοπές και τη ποιότητα του νερού.

Το πρόβλημα είναι διαχρονικό:

Από τη μια είχαμε την αύξηση του αρσενικού (γνωρίζει κανείς γιατί αυξήθηκε το αρσενικό στο νερό;).

00NeroMitilinioi01

Από την άλλη έχουμε τις απίστευτες κακοτεχνίες του έργου «αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης» που δεν πρόσεξαν έγκαιρα (!) οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου!!.

Τώρα έχουμε τις διαρροές και τα μηχανολογικά προβλήματα, με αποτέλεσμα η συνεχής και ασφαλής υδροδότηση του χωριού να επιδεινώνεται, ιδιαίτερα, τους τελευταίους μήνες σε μια περίοδο που ο πληθυσμός του χωριού αυξάνεται λόγω εποχής και εν μέσω πανδημίας κορονοϊού.

Επί προσθέτως, δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την κοινότητα και από τον Δήμο.

Το πρόβλημα βεβαίως δεν είναι καινούργιο πράγμα που αποδεικνύει τις ευθύνες, διαχρονικά, των κυβερνήσεων, των δημοτικών και κοινοτικών αρχών για τον τρόπο που χειρίστηκαν το πρόβλημα.

Το νερό είναι υπέρτατο αγαθό για τη ζωή και πρέπει να είναι στις προτεραιότητες των υπεύθυνων για την συνεχή, ποιοτική και με επάρκεια παροχή στους πολίτες.

Απαιτούμε επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, μηνιαίο έλεγχο της ποιότητας του νερού και δημοσίευση των αποτελεσμάτων.

00NeroMitilinioi02

Απαιτούμε, επίσης, την επισκευή, άμεσα, των δρόμων που έχουν σκαφτεί από τον έκπτωτο εργολάβο, των οποίων η απαράδεκτη καθυστέρηση της σωστής επισκευής τους έγινε η αιτία να κινδυνέψει η ζωή συγχωριανής μας.

Ο Σύλλογος Γυναικών μυτιληνιών εύχεται περαστικά στη φίλη και συγχωριανή και καλεί τα μέλη του και όλους τους χωριανούς να παρεμβαίνουν και να διεκδικούν, μέσα και από τους συλλόγους του χωριού, για την λύση των τοπικών προβλημάτων που αποσκοπούν στην καλύτερη ποιότητα της ζωής.

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ευθύμιος Λέκκας στο "Radio Cafe 102,4" - 7 ρίχτερ ο σεισμός, πάνω από 3 χιλιάδες μετασεισμοί

Ευθύμιος Λέκκας: Κάναμε παρατηρήσεις κατά πόσο είναι ανθεκτικές οι κατασκευές ή δημιουργήθηκαν προβλήματα σ’ αυτήν την καθυστερημένη σεισμική δόνηση

Τη Σάμο επισκέφτηκε μετά τον σεισμό των 4,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο νησί μας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας,

Περισσότερα »