Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου: Δεν δεχόμαστε την υποβάθμιση του σχολείου μας με τη λειτουργία της τάξης μεταναστών

Παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα από το προσχέδιο της ανακοίνωσης-έγγραφο που θα έχει πολλούς αποδέκτες. Θα αναρτηθεί το συντομότερο δυνατόν ολόκληρο. (Το απόσπασμα αφορά την έναρξη λειτουργίας από χτες της τάξης ένταξης μεταναστών).
Σύντομα θα οριστεί και θα ειδοποιηθείτε για Τακτική Γενική Συνέλευση, καθώς χρειάζεται η έγκριση σας και η συμμετοχή σας σε κρίσιμες αποφάσεις..

“Τέλος:
Κάνουμε γνωστό προς όλους τους υπεύθυνους, Υπουργείο Παιδείας, Περιφέρεια Μυτιλήνης, Πρωτοβάθμια Σάμου που πήραν αυτή την άκαιρη και άδικη για το σχολείο μας απόφαση ότι μας βρίσκει εντελώς αντίθετους και θα κινηθούμε άμεσα για την αναστολή της.

Από εδώ και πέρα τον λόγο έχει ο Εισαγγελέας Σάμου για την νομιμότητα αλλά και τον πολύ περίεργο τρόπο, χωρίς την παραμικρή ενημέρωση προς τους εκπαιδευτικούς ή το Δ.Σ του συλλόγου μας, που και πως και με τι κριτήρια ελήφθησαν οι αποφάσεις αυτές από την πρωτοβάθμια κλπ.

Δηλώνουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε την υποβάθμιση του Σχολείου μας και κάνουμε έκκληση προς κάθε φορέα κρατικό ή μη που μπορεί να μας δώσει νόμιμη νομική ή άλλη βοήθεια..”

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα