Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου: Να προστατευθούν οι σταθμοί υδροδότησης και ηλεκτροδότησης των τουριστικών σκαφών

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Έγγραφη διαμαρτυρία προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, Λιμεναρχείο και Δήμο Σάμου, απέστειλε ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου σχετικά με την αλόγιστη χρήση των σταθμών υδροδότησης και ηλεκτροδότησης των σκαφών, από άτομα που τους χρησιμοποιούν για την ατομική τους υγιεινή και φόρτιση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Αναλυτικά η επιστολή:

Κύριοι ,

Η κατάσταση στην πόλη της Σάμου, έχει ξεπεράσει κάθε δυνατό και επιτρεπόμενο όριο της ανοχής των επιχειρηματιών της πόλης, όσο αφορά τη στάση που έχει η πολιτεία και η τοπικές αρχές στη διαχείριση – όση αυτή είναι δυνατή – του μεταναστευτικού προσφυγικού ζητήματος.

Απαιτούμε από τις ανάλογες αρχές που είναι υπεύθυνες για τη διαχείριση των σταθμών υδροδότησης και ηλεκτροδότησης των σκαφών κατά μήκος της παραλιακής της πόλης, ΑΜΕΣΟ κλείδωμα με λουκέτα.

Γίνεται ακατάσχετη χρήση νερού και ρεύματος από ανθρώπους και μικρά παιδιά δημιουργώντας αρνητική εικόνα, εστία μόλυνσης και το συγκεκριμένο γεγονός φέρνει σε κίνδυνο τους ίδιους τους που τα χρησιμοποιούν καθώς και το ρίσκο σε περίπτωση ατυχήματος , εκτεθειμένες τις ίδιες τις αρχές του τόπου.

Το νερό και το ρεύμα να επιτρέπεται μόνο στους λουόμενους των τουριστικών σκαφών και κατ’ επέκταση σε οποιοδήποτε έχει συνεννοηθεί με το Λιμεναρχείο η το Δήμο Σάμου.

Παρακαλούμε την εγγραφή ενημέρωση σας σχετικά με την κείμενη νομοθεσία, αν υπάρχει που να λέει ότι οι σταθμοί πρέπει να είναι διαθέσιμοι σε οποιονδήποτε.

Δ.Σ Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου      

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα