Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Σάμου: Η εφαρμοζόμενη πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα της δημόσιας υγείας τσακίζει κόκκαλα.

Mε αφορμή την επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στην Ικαρία για την καλοστημένη προεκλογική φιέστα ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου απαιτεί από την κυβέρνηση να δώσει άμεση λύση στα μεγάλα προβλήματα, που απασχολούν τους υγειονομικούς και τους κάτοικους των νησιών μας, εξαιτίας της συνεχιζόμενης υποβάθμισης του δημόσιου συστήματος υγείας, της υποστελέχωσης, της υποχρηματοδότησης, των ελλείψεων σε υγειονομικό υλικό και των διαλυμένων κτηριακών εγκαταστάσεων.

Η εφαρμοζόμενη πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα της δημόσιας υγείας τσακίζει κόκκαλα. Στερεί από των λαό των νησιών μας την πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας. έχει εγκαταλείψει χιλιάδες κατοίκους στην τύχης τους, αφού στο νοσοκομείο μας δεν υπάρχουν μια σειρά βασικές ειδικότητες όπως παιδίατροι, οδοντίατροι, ΩΡΛ, γαστρεντερολόγοι κ.α. Ενώ χιλιάδες είναι οι μετανάστες που η ίδια η κυβέρνηση έχει εγκλωβίσει στο νησί μας χωρίς να έχει μεριμνήσει για την στοιχειώδη υγειονομική τους κάλυψη.

Καλούμε τον λαό των νησιών μας να καταδικάσει την ανθυγιεινή πολιτική της κυβέρνησης και να απαιτήσει στελέχωση όλων των υπηρεσιών και όλων των μονάδων υγείας με ιατρικό, νοσηλευτικό, παρά-ιατρικό, διοικητικό, βοηθητικό προσωπικό καθώς, και την στελέχωση της τεχνικής υπηρεσίας .

Καλούμε την κυβέρνηση, το Υπουργείο Υγείας ,την Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ και την Διοίκηση του Νοσοκομείου Σάμου, να δώσουν τώρα λύση στο μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Σάμου.

ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.

                                            Για το ΔΣ

     Ο πρόεδρος                                                 Η γραμματέας

Σταμάτης Φιλιππής                                     Παναγιώτα Λαγογιάννη

BlueRoots1

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορωνοϊός: Πρώτο «καμπανάκι» ΕΟΔΥ -2 νεκροί & 97 νέα κρούσματα το τετραήμερο. ΠΟΥ: Η πανδημία επιδεινώνεται παγκοσμίως

Κορονοϊός: Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι διασωληνωμένοι – 2.186 νέα κρούσματα

Σήμερα ανακοινώνουμε 2.186 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 28 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 109.655, εκ

Περισσότερα »
Νίκος Στεφανής: Αντιμετωπίζουμε την κατάσταση με προσοχή και ευθύνη

Νίκος Στεφανής: Όσοι θέλουν να κάνουν κριτική στη λειτουργία του Νοσοκομείου, θα ήταν καλύτερο πρώτα να ενημερώνονται από τη Διοίκησή του

Ως απάντηση στη συκοφαντική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί λειτουργίας των προγραμματισμένων ακτινοδιαγνωστικών εξετάσεων στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι τα ραντεβού

Περισσότερα »