Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Ν. Σάμου: «Κλειστά αυτιά» το Υπουργείο Υγείας και 2ης ΔΥΠΕ για τα σοβαρά προβλήματα του Νοσοκομείου

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Προκλητική για άλλη μια φορά η στάση της κυβέρνησης, του αρμόδιου Υπουργείου υγείας και της 2ης ΥΠΕ στα σοβαρότατα προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα της υγείας στο νησί μας. Ιδιαίτερα στη λειτουργία της παιδιατρικής με μια μόνο παιδίατρο. Στο αίτημά μας για άμεση συνάντηση με τον Υπουργό υγείας και τη διοικήτριας της 2ης ΥΠΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Η πολιτική τους, έχει εγκαταλείψει τους   χιλιάδες κατοίκους των νησιών μας καθώς και τους χιλιάδες μετανάστες – πρόσφυγες που τους κρατάει εγκλωβισμένους να ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες στο νησί μας. Κανένα από τα χρόνια αιτήματα μας δεν έχει δρομολογηθεί, όπως μαζικές προσλήψεις μονίμου προσωπικού για την ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου, δημιουργία ιατρείου μέσα στο ΚΥΤ και άμεσο απεγκλωβισμό των μεταναστών – προσφύγων από το νησί και την χώρα.

Απαιτούμε την άμεση πρόσληψη παιδιάτρων για την εύρυθμη λειτουργία της παιδιατρικής κλινικής και των εξωτερικών της ιατρείων, άμεση συνάντηση του συλλόγου μας με τον Υπουργό Υγείας και την Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ για τα προβλήματα του Νοσοκομείου μας.

ΤΟ ΔΣ

Αποδέκτες

Προς

Υπουργείο Υγείας Γραφείο Υπουργού

Διοικήτρια 2η Υ.ΠΕ Κα Ιορδανίδου

Διοίκηση Γενικού Νοσοκομείου ΣΑΜΟΥ

ΠΟΕΔΗΝ  

ΜΜΕ

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »