Σύλληψη τριών (3) αλλοδαπών στη Σάμο για διάφορα ποινικά αδικήματα. Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 35χρονου αλλοδαπού στη Σάμο για ψευδή ανωμοτί κατάθεση

Συνελήφθησαν την Παρασκευή (01/12) στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, τρείς (3) αλλοδαποί ηλικίας 20, 27 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απειλής, της αντίστασης και της εξύβρισης. Ειδικότερα, οι τρείς δράστες εξύβρισαν και απείλησαν εργαζομένους σε δομή παραμονής αλλοδαπών στη Σάμο και ακολούθως, εξύβρισαν, απείλησαν και απώθησαν τους αστυνομικούς που επενέβησαν στο περιστατικό, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.

Επίσης από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού, ηλικίας 35 ετών για ψευδή ανωμοτί κατάθεση. Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας ο 35χρονος, είχε δηλώσει σε προγενέστερο χρόνο ψευδή στοιχεία ταυτότητας σε αστυνομική Αρχή. Διενεργείται προανάκριση.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα