Σύλληψη έξι (6) αλλοδαπών, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Συνελήφθη την Τρίτη (27/08) στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 31 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, ο 31χρονος επιχείρησε να ταξιδέψει αεροπορικώς με προορισμό την Αθήνα, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, διαβατήριο Δομινικανών Αρχών, το οποίο όπως διακριβώθηκε, ήταν κλεμμένο. Το παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου διενεργείται προανάκριση.

Επίσης συνελήφθησαν την Τετάρτη (27/08) στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, τέσσερις (4) αλλοδαποί, ηλικίας 19, 33, 37 και 38 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του κώδικα μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, οι συλληφθέντες επιχείρησαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς με προορισμό –κατά περίπτωση- την Αυστρία και τη Γερμανία, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, δελτία ταυτότητας ελβετικών Αρχών και διαβατήριο Αρχών Γαλλίας, τα οποία όπως διακριβώθηκε, είτε ήταν πλαστά, είτε ανήκουν σε διαφορετικά πρόσωπα. Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου διενεργείται προανάκριση.

Τέλος την Τρίτη (27/08) συνελήφθη στη Σάμο από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 29 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 29χρονος επέδειξε, σε αρμόδια για τη διαχείριση αλλοδαπών Υπηρεσία της Σάμου, δελτίο ταυτότητας βελγικών Αρχών, το οποίο όπως διακριβώθηκε ήταν πλαστό. Το παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα