Σύλληψη δύο αλλοδαπών στη Σάμο, για πλαστογραφία πιστοποιητικών. Σύλληψη 40χρονου αλλοδαπού για τ’ αδικήματα της απειλής, της απείθειας και της αντίστασης

Συνελήφθησαν, την Τετάρτη (13/09) στη Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 27 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες στο πλαίσιο της διαδικασίας καταγραφής τους, επέδειξαν ως ταξιδιωτικά έγγραφα, σε αρμόδια για τη διαχείριση αλλοδαπών υπηρεσία της Σάμου, δύο (2) δελτία ταυτότητας αλλοδαπών Αρχών, τα οποία όπως διακριβώθηκε ήταν πλαστά.

Στην κατοχή του 28χρονου, βρέθηκαν σε έλεγχο που του έγινε, τρία (3) ακόμη πλαστά δελτία ταυτότητας αλλοδαπών Αρχών. Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου.

Επίσης συνελήφθη, την Τετάρτη (13/09) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Σάμου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 40 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απειλής, της απείθειας  και της αντίστασης. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ο 40χρονος απείλησε τους αστυνομικούς και αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους, ενώ ακολούθως προέβαλλε αντίσταση προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »