Σύλληψη δέκα (10) αλλοδαπών για πλαστογραφία πιστοποιητικών, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, την Πέμπτη (14/12) στη Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου, έξι (6) αλλοδαποί (4 άνδρες και 2 γυναίκες), ηλικίας από 20 έως 54 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες, στο πλαίσιο της διαδικασίας καταγραφής τους, επέδειξαν σε αρμόδια για τη διαχείριση αλλοδαπών υπηρεσία της Σάμου, ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία όπως διακριβώθηκε ήταν πλαστά. Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου.

Συνελήφθη, την Πέμπτη (14/12) στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, ένας 19χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα, ο 19χρονος βρισκόμενος σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή και αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψε στο έδαφος ένα μαχαίρι, το οποίο είχε στην κατοχή του.  Το μαχαίρι κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.

Συνελήφθησαν, την Πέμπτη (14/12) στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 23, 25 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης, της απειλής, της εξύβρισης, της πρόκλησης σωματικών βλαβών και της αντίστασης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες, από κοινού με άλλους αλλοδαπούς, διατάραξαν με ενέργειές τους την εύρυθμη λειτουργία υπηρεσίας, που στεγάζεται σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή. Στη συνέχεια, οι τρεις προαναφερόμενοι δράστες απείλησαν και εξύβρισαν τους αστυνομικούς που μετέβηκαν στο σημείο για να επιληφθούν στο περιστατικό και τους επιτέθηκαν, με τη χρήση σωματικής βίας, προκαλώντας σωματικές βλάβες σε δύο από αυτούς. Ακολούθως, προέβαλαν αντίσταση προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Φιλοζωϊκό Σωματείο Σάμου: Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στις μαζικές στειρώσεις με τον Victor Lans

Φιλοζωϊκό Σωματείο Σάμου: Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στις μαζικές στειρώσεις με τον Victor Lans

Ολοκληρώθηκαν οι μαζικές στειρώσεις αδέσποτων σκύλων μετά από δύο εβδομάδες εντατικής εργασίας (13-23 Οκτωβρίου). Όπως σας ενημερώσαμε, πραγματοποιήθηκε αυτή η σπουδαία δραστηριότητα την πρώτη εβδομάδα

Περισσότερα »