Σύλληψη 53χρονου αλλοδαπού στη Σάμο για διακίνηση αλλοδαπών προς την ενδοχώρα

Σύλληψη 53χρονου αλλοδαπού στη Σάμο για διακίνηση αλλοδαπών προς την ενδοχώρα

Στο πλαίσιο των συστηματικών ελέγχων που διενεργούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής με σκοπό την πάταξη εγκληματικών ενεργειών από υπηκόους τρίτων χωρών μετακινούμενοι με Ε/Γ-Ο/Γ πλοία προς την ενδοχώρα, εντοπίστηκε και συνελήφθη από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Σάμου, πρωινές ώρες σήμερα στο λιμένα Μαλαγαρίου, 53χρονος αλλοδαπός, για διακίνηση μεταναστών, για κατοχή εγγράφων άλλων προσώπων καθώς και επιδίωξη δωροδοκίας υπαλλήλου. 

Συγκεκριμένα, ο 53χρονος, ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος προσπάθησε να εισέλθει αντίθετα από την πύλη εξόδου του λιμένα Μαλαγαρίου Σάμου χωρίς να υποβληθεί σε έλεγχο, με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του οχήματος από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.. Σε έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του ιδίου και των υπολοίπων τριών αλλοδαπών επιβαινόντων του Ι.Χ.Ε. οχήματος, διαπιστώθηκε ότι οι δύο εξ΄ αυτών κατείχαν αποφάσεις περιορισμού ελευθερίας εκδοθείσες στην ημεδαπή, ενώ παράλληλα βρέθηκαν εντός του οχήματος και τρία ταξιδιωτικά έγγραφα άλλων προσώπων. 

Από την Λιμενική Αρχή Σάμου που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. όχημα, το χρηματικό ποσό των συνολικά τεσσάρων χιλιάδων ευρώ (4.000,00 euro), ένα (01) κινητό τηλέφωνο, τέσσερα (04) ακτοπλοϊκά εισιτήρια και τρία (03) ταξιδιωτικά έγγραφα άλλων προσώπων.    

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Πυρκαγιά εντός του ΚΥΤ Σάμου στη νότια πλευρά

Συνελήφθησαν (3) ανήλικοι αλλοδαποί στη Σάμο, για το αδίκημα του εμπρησμού σε εγκαταστάσεις του ΚΥΤ

Συνελήφθησαν την Κυριακή (20/09) στη Σάμο, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, τρείς (3) ανήλικοι αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική

Περισσότερα »
Ανακοινώθηκαν οι λίστες επιτυχόντων στο Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου. Εγγραφές μέχρι Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

Ανακοινώθηκαν οι λίστες επιτυχόντων στο Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου. Εγγραφές μέχρι Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα για τα Δημόσια ΙΕΚ (ΔΙΕΚ). Το ΔΙΕΚ Σάμου καλεί τους ενδιαφερόμενους να αναζητήσουν το αποτέλεσμα της αίτησής τους

Περισσότερα »