Συγχαρητήριο του Συλλόγου Γονέων κ Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου για την κατάκτηση της 1ης θέσης στους περιφερειακούς αγώνες ρομποτικής

Με την ευκαιρία της κατάκτησης της 1ης θέσης στον περιφερειακό διαγωνισμό ρομποτικής και την πρόκριση στους πανελλήνιους αγώνες ρομποτικής, όπου εκεί η ομάδα μας “Πυθαγόρας” , κατέκτησε το 1ο ειδικό βραβείο καλύτερης μηχανικής κατασκευής πανελλήνιου διαγωνισμού ρομποτικής, νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε τους μαθητές μας, οι οποίοι μας έκαναν για άλλη μια φορά περήφανους!! Μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουμε να προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για όλους τους μαθητές του σχολείου!!!

Ιδιαίτερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δάσκαλο κο Παναγιώτου αλλα και την διευθύντρια του σχολείου μας κα Γεωργουλοπούλου, που μας ζήτησαν να στηρίξουμε και να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε το μάθημα της ρομποτικής, στο σχολείο μας για να έχουν οι μαθητές την ευκαιρία να μαθαίνουν και να ζουν τέτοιες μοναδικές εμπειρίες!! Φυσικά, καταλυτική ήταν και η συμβολή του καθηγητή πληροφορικής κου Νιτοδά ώστε να έχουμε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Είμαστε δε βέβαιοι, ότι αυτό είναι μόνο η αρχή και ότι στις επόμενες χρονιές θα ζήσουμε κι άλλες πολλές διακρίσεις για το σχολείο μας!

Η ΟΜΑΔΑ

Δάσκαλος – συντονιστής : Παναγιώτου Αντώνης

Καθηγητής πληροφορικής : Νιτοδάς Γεώργιος

Μαθητές:

Αθανασάκη Εύα, 

Βακεντής Ανδρόνικος, 

Γεροντής Γιώργος, 

Ευστρατίου Δημήτρης

Κωνσταντινίδης Δημήτρης, 

Παναγιώτου Ισάσονας

Με ιδιαίτερη χαρά εκ του Δ.Σ.

Διονυσίου Γεώργιος

Πρόεδρος

Σημείωση: Η φωτογραφία είναι του κ. Αντώνη Παναγιώτου που αναφέρει: Αφιερώνω την νίκη μας στην ΕΥΑ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ τη μαθήτρια μου που δεν ήταν μαζί μας που δούλεψε όμως κι αυτή σκληρά για να φτάσουμε εκεί.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »