Συγχαρητήρια επιστολή της Δνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε μαθητές και εκπαιδευτικούς των Σχολικών Μονάδων που συμμετείχαν στον εκπαιδευτικό Διαγωνισμό του Ιδρύματος «Νικόλαος Γ. Παπαδημητρίου»

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σάμου συγχαίρει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των Σχολικών Μονάδων που συμμετείχαν στον εκπαιδευτικό Διαγωνισμό του Ιδρύματος «Νικόλαος Γ. Παπαδημητρίου».

Μας προσέδωσε ιδιαίτερη χαρά το γεγονός ότι ανάμεσα στις Σχολικές Μονάδες που διακρίθηκαν και προτάθηκαν για χρηματικό βραβείο συμπεριλαμβάνονται οι κάτωθι Σχολικές Μονάδες της ΔΙΠΕ Σάμου:

3ο Νηπιαγωγείο Σάμου με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Παπανικολάου Στυλιανή για την εργασία με θέμα: «Ο αρχαιολογικός χώρος Ηραίο»

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ικαρίας με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Ζαχαροπούλου Μαρίνα για την εργασία με θέμα: «Ο Φάρος του κάβο – Πάπα»

Προτάθηκαν επίσης για τιμητικό έπαινο οι Σχολικές Μονάδες:

2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κηρύκου Ικαρίας με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον κ. Τσιγκρέλη Κωνσταντίνο για την εργασία με θέμα: «Ο Φάρος του κάβο – Πάπα»

2ο Δημοτικό Σχολείο Ραχών Ικαρίας με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Σαραφίδου Ευαγγελία για την εργασία με θέμα: «Ο Φάρος του κάβο – Πάπα»

Η συμμετοχή των σχολικών μονάδων σε διαγωνισμούς δίνει την ευκαιρία σε μαθητές να εμπλέκονται σε διαδικασίες μάθησης, ανακάλυψης και δημιουργίας.

Στην παρούσα περίπτωση οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με θέματα της ιστορίας και του πολιτισμού του τόπου μας.

Η υπηρεσία μας συγχαίρει τέτοιες προσπάθειες τις επικροτεί και τις στηρίζει. 
Προσδοκούμε και ευελπιστούμε σε ανάλογες συμμετοχές.

Η Δ/ΝΤΡΙΑ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΑΜΟΥ

Αλεξάνδρα Εμμανουηλίδου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα