Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό την Πέμπτη 15 Ιουνίου στην πλατεία Πυθαγόρα

Με ανακοίνωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κτηνοτρόφος και πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Βέτας καλεί τους πολίτες της Σάμου σε συγκέντρωση στην πλατεία Πυθαγόρα για διαμαρτυρία στο θέμα του προσφυγικού. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Πρώτα η Σάμος… Το νησί μας, μας χρειάζεται πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Μην μένεις θεατής στη καταστροφή του.. Δύναμή μας η συμμετοχή σου. Σας προσκαλούμε σε μια ειρηνική συγκέντρωση στην πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:30. Καλούμε τη Μητρόπολη Σάμου, όλα τα Σώματα Ασφαλείας του νησιού που σηκώνουν το βάρος του Μεταναστευτικού, τους υπαλλήλους, τους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας, όλους του συλλόγους αλλά και όλους τους κατοίκους της Σάμου.

Μαζί με την Χίο όπου την ίδια ώρα και μέρα ξεσηκώνεται. Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας φωνάζοντας ένα βροντερό ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση του νησιού μας. Η Σάμος ούτε πωλείται, ούτε χαρίζεται.. Θα την παραδώσουμε στα παιδιά μας όπως μας την άφησαν οι γονείς μας».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Μαρία Κονδύλη – Πανουράκη: Με τον Γενικό Γραμματέα κ. Κυριαζόπουλο εξετάσαμε επί τόπου τα προβλήματα των λιμανιών μας

Μαρία Κονδύλη – Πανουράκη: Με τον Γενικό Γραμματέα κ. Κυριαζόπουλο εξετάσαμε επί τόπου τα προβλήματα των λιμανιών μας

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά η πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου, κα. Μαρία Κονδύλη-Πανουράκη,

Περισσότερα »