Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους κατοίκους των Μυτιληνιών την Παρασκευή (20/09) για την κατασκευή του νέου ΚΥΤ

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι κάτοικοι των Μυτιληνιών μετά την εγκατάσταση του εργολάβου στη Θέση Ζερβού για την έναρξη των εργασιών για το νέο ΚΥΤ. Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Μυτιληνιών καλεί όλους να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 7 το πρωί στην περιοχή των πρώην Σφαγείων Κνίτη.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε πριν από λίγη ώρα που συνεδρίασαν τα μέλη της επιτροπής για να καθορίσουν την στάση τους για την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην κατασκευή του νέου ΚΥΤ.

Οι κάτοικοι δηλώνουν αποφασισμένοι ότι δε θα επιτρέψουν την συνέχιση των εργασιών ενώ την ερχόμενη Πέμπτη θα  κατατεθεί η προσφυγή στο ΣτΕ  από 10 πολίτες της περιοχής προκειμένου να προσβάλλουν την απόφαση χωροθέτησης του ΚΥΤ από τον πρώην Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Δ. Βίτσα στη Θέση Ζερβού.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Σύλληψη αλλοδαπού στον αερολιμένα της Σάμου, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών που τελέστηκαν από αλλοδαπούς

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, περίπτωση διάρρηξης – κλοπής, που διαπράχθηκε προ τετραμήνου περίπου, σε οικία στο Βαθύ της Σάμου. Ταυτοποιήθηκαν

Περισσότερα »
Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Πρεμιέρα σε αργό ρυθμό

Μπορεί να προέκυψε την τελευταία στιγμή η πολύ σημαντική απουσία του Μίροτιτς, ωστόσο η Μπαρτσελόνα έδειξε ότι ήθελε περισσότερο από τη Ρεάλ Μαδρίτης τη νίκη

Περισσότερα »