Σχόλιο του Σταύρου Τάσσου για την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ στη Λέσβο

Ο Πρόεδρος της ΝΔ αντί να απολογηθεί για τη πολιτική εξαθλίωση των νησιών που εφάρμοσε και η ΝΔ, επιχείρησε να εμφανιστεί στο λαό της Λέσβου και των άλλων νησιών το εαυτό του ως νέο σωτήρα και τη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας ως φιλολαϊκή.

Το κόμμα του, τα τοπικά του στελέχη σε Περιφέρεια και Δήμους είναι συνυπεύθυνοι για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός της Λέσβου και των άλλων νησιών του Βόρειου Αιγαίου γιατί έχουν ψηφίσει, στηρίξει και εφαρμόσει τα βασικά αντιλαϊκά μέτρα και επιλογές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΝΔ και η Περιφερειάρχης στήριξαν και στηρίζουν την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ για τον εγκλωβισμό χιλιάδων προσφύγων-μεταναστών στα νησιά του Αιγαίου με τη δημιουργία των απάνθρωπων Hot-Spot, τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ.

Η ΝΔ ψήφισε και τα νέα αντεργατικά αντιλαϊκά μέτρα που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όσο και τη κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά με την υπερψήφιση του 3ου μνημονίου.

Η ΝΔ και τα στελέχη τους σε Περιφέρεια και Δήμους στηρίζουν τη προκλητική συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τους εφοπλιστές για εθελοντική-συμβολική συμμετοχή στα φορολογικά βάρη την ίδια ώρα που απολαμβάνουν δεκάδες φοροαπαλλαγές και προνόμια. Το ίδιο στηρίζουν και τις νέες φοροαπαλλαγές των μεγάλων επιχειρηματιών.

Η ΝΔ, η Περιφερειάρχης και οι Δήμαρχοι της στήριξαν και στηρίζουν με κάθε τρόπο την επικίνδυνη επιλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να φέρει το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, που δεν αναγνωρίζει σύνορα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Οι διαφορές που έχουν οι υποψήφιοι της ΝΔ με αυτούς της κυβέρνησης είναι κυρίως η διαμάχη για τις κυβερνητικές καρέκλες και για τα αξιώματα σε Περιφέρεια και Δήμους. Η ίδια η ζωή έχει αποδείξει ότι η στρατηγική που ακολουθούν είναι εχθρική προς τις λαϊκές ανάγκες.

Καλώ το λαό της Λέσβου και των άλλων νησιών του Βορείου Αιγαίου να δώσουν την πρέπουσα απάντηση να δυναμώσουν τη συμπόρευση τους με το ΚΚΕ.

Να ψηφίσουν Λαϊκή Συσπείρωση σε Περιφέρεια και Δήμους.

ΑΝα ψηφίσουν ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές και στις βουλευτικές όποτε γίνουν.

Σταύρος Τάσσος

Βουλευτής ΚΚΕ, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Βορείου Αιγαίου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 411 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 1 κρούσμα στη Σάμο

Ραγδαία η εξάπλωση της πανδημίας. Ρεκόρ θετικών κρουσμάτων. 1 κρούσμα στη Σάμο

Σήμερα ανακοινώνουμε 935 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός

Περισσότερα »