Σχόλιο της ΤΕ Σάμου ΚΚΕ για το αερόπλοιο «ΖΕΠΕΛΙΝ»

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Μέρα τη μέρα ξετυλίγεται η πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ για το προσφυγικό – μεταναστευτικό. Επιβεβαιώνεται η κατά γράμμα τήρηση της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας, η επιμονή στον εγκλωβισμό σε κέντρα – φυλακές, η αύξηση των απελάσεων, η ένταση των μέτρων καταστολής. Πιστά, όμως, τηρείται η πολιτική της ΕΕ και του κεφαλαίου σε όλα τα ζητήματα, όπως είναι οι δημοκρατικές ελευθερίες.

Η έλευση του ζέπελιν για την παρακολούθηση των προσφυγικών ροών μόνο καθησυχαστική δεν μπορεί να είναι για το λαό των νησιών μας.

Η έλευση του αερόπλοιου, μαζί και άλλων συστημάτων παρακολούθησης όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα, πρέπει να χτυπήσει καμπανάκι στο λαό των νησιών μας για το κατά πόσον είναι ελεύθεροι και ασφαλείς υπό το βλέμμα και το αυτί του «μεγάλου αδελφού» των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Να αποσύρει τώρα η κυβέρνηση το ζέπελιν και οποιαδήποτε άλλη συσκευή που με το πρόσχημα του προσφυγικού – μεταναστευτικού ήρθαν για να εντείνουν την αστυνομοκρατία και την περιστολή των λαϊκών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Σάμος, 26/7/19

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα