Στον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ «Γιώργος Βαλής» ΠΑΣ Ίκαρος – ΑΣΣ Αναγέννηση. Διαμαρτύρεται ο Αθλέων

Στον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ «Γιώργος Βαλής» ΠΑΣ Ίκαρος – ΑΣΣ Αναγέννηση. Διαμαρτύρεται ο Αθλέων

Έπειτα από ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι το Σάββατο βράδυ (12/10) στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος η Αναγέννηση επικράτησε του Καρλοβάσου με 74 – 65 και δίκαια πέρασε στον τελικό του κυπέλλου «Γιώργος Βαλής».

Ο δεύτερος ημιτελικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ Ίκαρος – ΑΕΕΣ Αθλέων δεν πραγματοποιήθηκε επειδή η φιλοξενούμενη ομάδα δεν μετέβη στην Ικαρία κι έτσι η ΤΕ ΕΟΚ Σάμου κατακύρωσε τον αγώνα με 20-0 για την ομάδα της Ικαρίας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο τελικός αγώνας και σύμφωνα με την προκήρυξη του κυπέλλου, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριου του Αγίου Κηρύκου το ερχόμενο Σάββατο 19/10, ενώ η ακριβής ώρα τέλεσης του τελικού αγώνα θα ορισθεί τις προσεχείς ημέρες.

Ο ΑΕΕΣ Αθλέων στη σελίδα του στο Facebook ανήρτησε την παρακάτω διαμαρτυρία:

00Assa01

«Ο σύλλογός μας αποφάσισε να μην μεταβεί στη γειτονική Ικαρία για τον ημιτελικό του κυπέλλου ανδρών με τον Ίκαρο Ικαρίας. Αιτία οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες (5-6 μποφόρ) που με το πλοίο «Μεγαλόχαρη» ως μεταφορικό μέσο, γίνεται ακόμη ποιο δύσκολη η μετάβαση. Δυστυχώς το αίτημά μας για μεταφορά του αγώνα την Τρίτη (15/10) και την μετάβασή μας με το μεγάλο πλοίο της γραμμής, δεν έγινε δεκτό. Το ρόστερ της ανδρικής ομάδας αποτελείται κατά το ήμισυ από εφήβους, αφού ο σύλλογός μας, από την πρώτη ημέρα ίδρυσής του, έχει επενδύσει στους νέους. Σεβόμενοι τους αθλητές της ομάδας μας και δεδομένου του αγώνα της Κυριακής (13/10) για το πρωτάθλημα εφήβων θεωρήσαμε πρέπον να μην επιβαρύνουμε – ταλαιπωρήσουμε τα παιδιά με αυτή τη μετακίνηση κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Καλή συνέχεια στο θεσμό του κυπέλλου για τον ΠΑΣ Ίκαρος».

00Elia

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα