Στον Δήμο Δυτικής Σάμου ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Χαράλαμπος Λαλούσης

Στον Δήμο Δυτικής Σάμου ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Χαράλαμπος Λαλούσης

Στo πλαίσιo της προώθησης των σχέσεων και συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Δυτικής Σάμου και του Στρατού Ξηράς πραγματοποιήθηκε σήμερα 14-07-2020 στο Δημαρχείο Καρλοβάσου, προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου κ. Αλέξανδρου Λυμπέρη με τον αρχηγό Γ.Ε.Σ Αντιστράτηγο κ. Λαλούση Χαράλαμπο.

Η συνάντηση που τιμά ιδιαίτερα όλη την δημοτική αρχή σκοπό είχε έναν ανοιχτό διάλογο για θέματα που αφορούν όλη την περιφέρεια. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Διοικητής Α.Σ.Δ.Ε.Ν Αντιστράτηγος κ. Δεμέστιχας Πέτρος, ο Διοικητής 79 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος κ. Δούκας Περικλής καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Δυτικής Σάμου, κ. Βακάκης Νικόλαος και κ. Διακοσταμάτης Γεώργιος και ο Πρόεδρος Τ.Κ Καρλοβάσου κ. Νικολού Εμμανουήλ.

Στην συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε η καλή διάθεση και των δυο πλευρών για συνέχιση της αγαστής συνεργασίας σε πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και καλής θέλησης, για την επίτευξη των κοινών στόχων, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Το θετικό κλίμα της συνάντησης έκλεισε με την ανταλλαγή δώρων μεταξύ των προαναφερθέντων ως ενθύμιο και ένδειξη αλληλοεκτίμησης και σεβασμού.

00Lalousis04

00Kalatzi01

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Πυρκαγιά εντός του ΚΥΤ Σάμου στη νότια πλευρά

Συνελήφθησαν (3) ανήλικοι αλλοδαποί στη Σάμο, για το αδίκημα του εμπρησμού σε εγκαταστάσεις του ΚΥΤ

Συνελήφθησαν την Κυριακή (20/09) στη Σάμο, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, τρείς (3) ανήλικοι αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική

Περισσότερα »