Στο πουθενά

Στο πουθενά

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Οι τελευταίες εξελίξεις με τη μάστιγα που χτυπά ανηλεώς το πλανήτη, όσον αφορά τον αθλητισμό και ειδικά το στοιχηματικό κομμάτι είναι επίσης τραγικές αλλά προφανώς μη συγκρίσιμες. Από τη μία έχουμε να κάνουμε με τις ανθρώπινες ζωές και το πόνο και από την άλλη, τη διασκέδαση. Προς Θεού δεν πάω να εξισώσω τίποτα.

Εγώ πάντως θέλω να είμαι ξεκάθαρος απέναντι στους αναγνώστες της στήλης μου και να αναφέρω, πως με τις λίγκες που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου. Να έχω ασχοληθεί με Αρούμπα, Μπουρκίνα Φάσο, Αϊτή, Μαλάουι και Μπουρούντι; Όχι δεν έχω. Δεν θα το παίξω ειδικός και γνώστης διότι θα χάσω την όποια τυχών αξιοπιστία μου έχει μείνει ακόμα. Αν ήμουν «πράσινος» θα μπορούσα ενδεχομένως να μιλήσω διαφορετικά.

Στη κεντρική Αμερική μόνο η Νικαράγουα έχει πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός ότι της έγιναν συστάσεις να διακόψει και αυτή όπως όλα τα υπόλοιπα γειτονικά κράτη, αρνήθηκε. Ένα μόνο κρούσμα έχουν και το παίζουν και αυτοί ατρόμητοι. Σε λίγο που θα τρέχουν και δε θα φτάνουν να δούμε. Χωρίς να έχω λοιπόν την ιδιαίτερη πληροφόρηση (διότι δεν υπάρχει) έλαχε της προσοχής μου το ματς Ζαλάπα – Φερέτι.

Οι ομάδες είναι ισόβαθμές στο μέσον της βαθμολογίας, η γηπεδούχος εντός είναι στο 3-1-0 σε 4 ματς ενώ η φιλοξενούμενη εκτός 2-2-0. Βλέπω με ποιους έπαιξαν τελευταία και παρατηρώ ότι η γηπεδούχος έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα παίζοντας με τις 3 πρώτες (0-2-1), ενώ η φιλοξενούμενη πριν την τελευταία εντός έδρας ήττα από τη πρωτοπόρο, είχε 3/3 νίκες με τα λιμά. Βαράμε λοιπόν «στο πουθενά» να μη χάσει η Ζαλάπα.

Όλα τα νόμιμα καζινο συγκεντρωμένα εδώ

Η πρόταση μου: Ζαλάπα – Φερέτι 22/03/2020 03:00 1Χ (+0.5 Α.Η.) στο 1.82

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »