Στην Σάμο περιόδευσε η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ Φώφη Γεννηματά

Στην Σάμο περιόδευσε η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ Φώφη Γεννηματά

Περιοδεία πραγματοποίησε από το πρωί του Σαββάτου (26/10) στη Σάμο, η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Αμέσως μετά την άφιξή της στο νησί  κατευθύνθηκε στη Δυτική Σάμο και συγκεκριμένα επισκέφτηκε το Δημαρχείο Δυτικής Σάμου όπου την υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Λυμπέρης. Συνομίλησαν για τα προβλήματα της περιοχής  αλλά και για τις δυσκολίες που  υπάρχουν λόγω της δημιουργίας του νέου Δήμου. Στην συνέχεια  βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου  όπου της μεταφέρθηκαν οι ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνικό υλικό.

Επόμενος σταθμός της κας Γεννηματά  ήταν το Μουσείο Οίνου στην πόλη της Σάμου όπου είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του.

Αμέσως μετά επισκέφτηκε το ΚΥΤ Σάμου όπου συνομιλώντας και με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου Γιώργο Στάντζο αλλά και την διοικήτρια του Κέντρου εξέφρασε την απογοήτευση της για την κατάσταση που επικρατεί.

00Gennimata01

Εξερχόμενη του ΚΥΤ  έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κατάσταση στην Σάμο είναι πολύ  χειρότερη  και από τη Μόρια. Δεν αντέχουν άλλο τα νησιά μας . Δεν πάει άλλο με την συμφωνία Μέρκελ- Τσίπρα που δυστυχώς πειθήνια εφαρμόζει  και η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Η Ευρώπη και η Ελλάδα πρέπει να πάρουν πίσω τα κλειδιά του προσφυγικού- μεταναστευτικού  από τον Ερντογάν  ο οποίος μας εκβιάζει και μας απειλεί  και όλες οι χώρες της Ευρώπης θα πρέπει να αναλάβουν επιτέλους  τις ευθύνες τους. Το ζήτημα δεν είναι ελληνικό, είναι Ευρωπαϊκό. Θα πρέπει να προστατέψουμε  αποτελεσματικά τα σύνορά μας  και να επιβάλλουμε την επιστροφή των μεταναστών  και την άμεση μετεγκατάσταση των προσφύγων στις άλλες χώρες της Ευρώπης. Τώρα πριν να είναι πολύ αργά» τόνισε με έμφαση.

00Gennimata02

Η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ  συνοδευόμενη από  τα μέλη της Ν.Ε Σάμου  επισκέφτηκε στην συνέχεια  το Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου όπου ο Δήμαρχος Γιώργος Στάντζος αναφέρθηκε στα προβλήματα του Δήμου αλλά κυρίως στην προσφυγική και μεταναστευτική κρίση.

Τέλος  συμμετείχε  σε σύσκεψη με τη διευρυμένη ΝΕ του νησιού προκειμένου να κουβεντιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν στο κόμμα αλλά και την προετοιμασία για το συνέδριο στα μέσα του Νοέμβρη.

Η κα Γεννηματά αναχώρησε το απόγευμα  του Σαββάτου για την Αθήνα.

Πηγή: ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Αναγέννηση Σάμου: Τμήματα προετοιμασίας υποψηφίων για Στρατιωτικές σχολές – σχολές Φυσικής Αγωγής

Αναγέννηση Σάμου: Τμήματα προετοιμασίας υποψηφίων για Στρατιωτικές σχολές – σχολές Φυσικής Αγωγής

Ο  ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΣΑΜΟΥ- RHENIA  TOURS  ανακοινώνει  την έναρξη  τμημάτων  προετοιμασίας υποψηφίων για στρατιωτικές σχολές- σχολές  Φυσικής  Αγωγής και γενικώς όπου απαιτούνται  δοκιμασίες  για την

Περισσότερα »
Μιχάλης Μητσός: Κάνουμε ενέργειες ν’ απομακρύνουμε τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα. Προκηρύσσουμε νέο διαγωνισμό

Μιχάλης Μητσός: Κάνουμε ενέργειες ν’ απομακρύνουμε τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα. Προκηρύσσουμε νέο διαγωνισμό

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Μιχάλης Μητσός. Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις καθαρισμού της πόλης και των περιχώρων

Περισσότερα »