Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου για εξηγήσεις ο κ. Γιάννης Βέττας για τη συγκέντρωση της Κυριακής

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου βρέθηκε πριν μιάμιση ώρα περίπου ο πρώην πρόεδρος των Κτηνοτρόφων Σάμου κ. Γιάννης Βέττας, ύστερα από καταγγελία που έγινε εκ μέρους του Βουλευτή Σάμου κ. Δημήτρη Σεβαστάκη.

Ο Βουλευτής Σάμου έπειτα από έγγραφο που απέστειλε στην Εισαγγελία Σάμου, ζήτησε να κληθεί στην Αστυνομία ο κ. Γιάννης Βέττας και να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την ανακοίνωση για τη συγκέντρωση – διαμαρτυρία που θα λάβει χώρα την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:00, ενώ υπάρχει και σχετική ηλεκτρονική αφίσα που έχει «κυκλοφορήσει» στο διαδίκτυο.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Γιάννη Βέττα, είπε ότι ρωτήθηκε από την Αστυνομία ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την ανακοίνωση που καλεί σε συγκέντρωση, αν ο σύλλογος που εκπροσωπεί είναι νόμιμος, ενώ μας ανέφερε ότι στην επιστολή που έστειλε ο κ. Δημήτριος Σεβαστάκης στην Εισαγγελία αναφέρει ότι όλα αυτά που γίνονται είναι ακραία. Ο κ. Βέττας είπε ακόμα ότι την επιστολή που έστειλε ο κ. Σεβαστάκης θα την παραλάβει την Πέμπτη (09/03), ενώ όσο αφορά τη συγκέντρωση της Κυριακής «μπροστά είναι ο ίδιος και πίσω του ο Σαμιώτικος λαός», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

00afisavetta

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα