Στιγμές χαράς χάρισε το Καρναβάλι στο Καρλόβασι

Μιχάλης Αγγελόπουλος: Δεν υπάρχει καμία συμφωνία για δημιουργία 2ου Hοt spot και μαχόμαστε όλοι μαζί για αποσυμφόρηση των νησιών πριν την τουριστική σεζόν

Μέχρι και οι καιρικές συνθήκες συμμάχησαν με τις αγωνίες και τους κόπους όλων αυτών που παρουσίασαν σήμερα ένα υπέροχο και σατιρικό θέαμα στο καρναβάλι στο Καρλόβασι. Υπέροχες καιρικές συνθήκες, άνθρωποι με όρεξη που ήθελαν να περάσουν ένα όμορφο θέαμα για να ξεφύγουμε όλοι μας από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Όμορφα θέματα που σατίριζαν την σκληρή επικαιρότητα με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Ακόμα και σε κάποια στιγμή όταν ένα αυτοκίνητο «κόλλησε» και δεν μπορούσε να προχωρήσει, ήταν τέτοια η μαεστρία των ειδικών που σε καμιά στιγμή δεν έχασαν την ψυχραιμία τους, το επισκεύασαν και η παρέλαση συνεχίστηκε κανονικά με γέλια, κέφι και χορό.

Άρματα και πληρώματα παρέλασαν από την πλατεία του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου μέχρι και την κεντρική πλατεία Καρλοβάσου. Συμμετοχές από τα Δημοτικά του Καρλοβάσου, αλλά και από συλλόγους του νησιού, όπως από το Βαθύ, το Κοκκάρι και άλλες περιοχές.

00karnavaliKarlovasi02

Το καρναβάλι στο Καρλόβασι έχει τη δική του ιστορία, εδώ και λίγα χρόνια έγινε προσπάθεια να συνεχισθεί και ίσως είναι ένας θεσμός που θα πρέπει όλοι μας να τον στηρίξουμε. Την παρέλαση των αρμάτων και πληρωμάτων άνοιξε η Φιλαρμονική Καρλοβάσου «Κλεάνθης ο Σάμιος», ενώ αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για να παρουσιάσουν αυτό το όμορφο θέαμα. Συγχαρητήρια στο ΝΠΔΔ ΔΟΠΠΟΝΑΣ, στον Αντιδήμαρχο Καρλοβάσου κ. Τάσο Καλατζή, στον τοπικό σύμβουλο κ. Μανώλη Νικολού, αλλά και σε όλο το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου Σάμου, που υποστήριξε όλη αυτήν την προσπάθεια. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος «ευχή από του χρόνου το καρναβάλι Καρλοβάσου ν’ αποτελέσει τουριστικό προορισμό για το νησί μας».

00karnavaliKarlovasi03

Πολύς κόσμος από διάφορα μέρη του νησιού παρακολούθησε την παρέλαση, ενώ μετά το πέρας αυτής όλα τα καταστήματα της πόλης Καρλοβάσου γέμισαν ασφυκτικά είτε για καφέ, είτε για φαγητό.

Και του χρόνου με περισσότερες συμμετοχές.

Αλέξης Κομνηνός

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ…

samostoday logo big

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα