Στη Σάμο η Χριστιάνα Καλογήρου για τον προγραμματισμό των νέων έργων

Στη Σάμο βρίσκεται η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκου Κατρακάζου και αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων, εξετάστηκε η πορεία των υλοποιούμενων έργων καθώς και η προετοιμασία των προς δημοπράτηση έργων. Διαπιστώθηκε η πληρότητα των φακέλων μελετών μεγάλων έργων και αποφασίστηκαν οι προτεραιότητες για τη δρομολόγηση της διαδικασίας ένταξής τους σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα το αμέσως προσεχές διάστημα.

00KalogirouSamos02

Η Περιφερειάρχης επισκέφθηκε τον νέο εμπορικό σταθμό λιμένα Μαλαγαρίου- Βαθέος, έργο που χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ελισσαίο Μαυρατζώτη και τα στελέχη της Υπηρεσίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης του έργου της προμήθειας συστημάτων ασφάλειας που πρόσφατα εντάχθηκε στο Ε.Π. της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Ο πρόεδρος ενημέρωσε την Περιφερειάρχη για τις ανάγκες χρηματοδότησης νέων έργων αρμοδιότητας του Λιμενικού Ταμείου.

Επίσης, η κα. Καλογήρου, συνοδευόμενη από τον κ. Κατρακάζο, συναντήθηκε τον Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσέβιο με τον οποίο αντάλλαξε ευχές ενόψει του Πάσχα.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορωνοϊός: Ο νέος χάρτης υγειονομικής ασφάλειας - Οι κόκκινες και πορτοκαλί περιοχές

Κορωνοϊός: Ο νέος χάρτης υγειονομικής ασφάλειας – Οι κόκκινες και πορτοκαλί περιοχές

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου 4, δηλαδή στο «κόκκινο», ανεβαίνουν οι περιφερειακές ενότητες Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ροδόπη, ανακοίνωσε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή

Περισσότερα »
2η συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Καρλοβάσου στο μπάσκετ

Δύσκολη αποστολή για το Καρλόβασι στη Μύκονο. Σκέψεις για την αναστολή των πρωταθλημάτων της ΕΟΚ λόγω κορονοϊού

Για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, το Καρλόβασι βρίσκεται ήδη στη Μύκονο, όπου την Παρασκευή (30/10) στις 14:30

Περισσότερα »