Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Vakantiebeurs 2020 συμμετέχει η Σάμος. Δέσποινα Κάϊλα: «Τα νέα είναι αρκετά καλά και το κλίμα είναι πολύ θετικό για τη Σάμο»

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Vakantiebeurs 2020 συμμετέχει η Σάμος. Δέσποινα Κάϊλα: «Τα νέα είναι αρκετά καλά και το κλίμα είναι πολύ θετικό για τη Σάμο»

Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Vakantiebeurs 2020 στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας συμμετέχει η Σάμος στο περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Η έκθεση ξεκίνησε στις 15/01/2020 και θα διαρκέσει έως τις 19/01/2020. Πρόκειται για την σημαντικότερη και μεγαλύτερη θεματική Τουριστική Έκθεση στην Ολλανδία με εντυπωσιακή προσέλευση κοινού.

Με τον τρόπο αυτό, δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες της έκθεσης ανάμεσα στους οποίους είναι και οι Ολλανδοί να πάρουν πληροφορίες και έμπνευση για τις διακοπές τους.

(Ένωση Ξενοδόχων Νομού Σάμου)

00Kaila02

Επίσης στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά η Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού κα Δέσποινα Καΐλα.

Η Αντιδήμαρχος βρίσκεται στην Ολλανδία λόγω τουριστικής έκθεσης και όπως είπε, είναι πολύ ευχαριστημένη που βλέπει να περνάει πολύς κόσμος από τα περίπτερα των νησιών και θεωρεί ότι είναι καλοί οι οιωνοί για το καλοκαίρι.

Η Σάμος συμμετέχει στην τουριστική έκθεση της Ολλανδίας μέσω της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, με τη συμμετοχή και του κ. Λογοθέτη Στέλιου από τον Δήμο Δυτικής Σάμου.

«Είχα την αγωνία μου για το πώς θα είναι, αλλά ήδη από χθες που ξεκίνησε η έκθεση μας λένε ότι τα νέα είναι αρκετά καλά και ότι το κλίμα είναι πολύ θετικό για τη Σάμο».  

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιδημάρχου Τουρισμού & Πολιτισμού κας Καΐλα και του Προέδρου της  Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου, κ. Εμμανουήλ Βαλή  στην  ΙΑΤΑ και την Εταιρία Πήγασος με αίτημα την αεροπορική σύνδεση της Κωνσταντινούπολης με την Σάμο με πτήση Charter μια φορά την εβδομάδα.

Συμφωνήθηκε η μετάβαση του κ. Εμμανουήλ Βαλή στην Κωνσταντινούπολη στις 25/01/2020 για περαιτέρω συζητήσεις  με Tour Operators για την έναρξη συνεργασίας  πτήσεων με την εταιρία Πήγασος.

00ΕkthesiTourismou

«Εκεί θα έχουμε το τελικό αποτέλεσμα γιατί έγινε η πρώτη επαφή μαζί μου με την εταιρεία ΠΗΓΑΣΟΣ, είναι θετική, το βλέπουν καλά και τώρα μένει η τελική συμφωνία με τον tour operator που θα διευκολύνει για να υπάρχει πτήση».

Θετικό και αισιόδοξο χαρακτήρισε η κα Καΐλα το γεγονός ότι πάει να ανοίξει πύλη με την Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη συγκεκριμένα, μία μεγάλη αγορά με πολύ πληθυσμό.  

 

00Nefeli01

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Lockdown: Κολλημένοι στα social media οι Έλληνες – Διέξοδο αλλά και κατάθλιψη δείχνει έρευνα

Lockdown: Κολλημένοι στα social media οι Έλληνες – Διέξοδο αλλά και κατάθλιψη δείχνει έρευνα

Οι συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού και τα lockdown πυροδότησαν την υπάρχουσα τάση ανάπτυξης της ψηφιακής (digital) ζωής στην καθημερινότητα: όλοι ενημερώνονται, διασκεδάζουν, ψυχαγωγούνται, επικοινωνούν, αλλά και ψωνίζουν διαδικτυακά.

Περισσότερα »
Τους ζητήθηκε η αποστολή φωτογραφιών μέσω Viber κατά τη διάρκεια μικτών εξορμήσεων. Κοινή Ανακοίνωση - Καταγγελία Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου, Χίου & Λέσβου

Ταυτοποιήθηκε ένα άτομο που εμπλέκεται σε υπόθεση απάτης σε βάρος ημεδαπού, στην Ικαρία

Ταυτοποιήθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, ημεδαπός, ηλικίας 49 ετών, ο οποίος διακριβώθηκε ότι εμπλέκεται σε υπόθεση απάτης, σε βάρος

Περισσότερα »