Σκοράρουν κατά ριπάς

Σκοράρουν κατά ριπάς

Γράφει ο Highlander

Ξεχωρίσαμε τις στοιχηματικες εταιριες με live streaming

Στο απόλυτο μηδέν έμειναν χθες οι Λευκορωσιδούλες μας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η επιλογή του 1 και over 1.5 να μην επιβεβαιωθεί, σε ένα ματς με πολύ κακό ρυθμό και ελάχιστες φάσεις τελικά. Ξεκίνημα νέας εβδομάδας και πάμε προς Τουρκμενιστάν μεριά.

Συγκεκριμένα θα μας απασχολήσει η αναμέτρηση της Κοπεντάγκ Ασγκαμπάτ με την τοπική αντίπαλο Ασκγκαμπάτ. Η γηπεδούχος μοιάζει να έχει πάρει φόρα και σκοράρει με πολύ καλό ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια της. Επικράτησε κατά σειρά με 3-1 της Μερβ και εκτός έδρας με 4-2 της Ενερτζέτικ και αυτό το μομέντουμ της θα θελήσει να εκμεταλλευτεί και σήμερα το απόγευμα. Μετράει μόλις δύο ήττες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της, έχοντας και τέσσερις νίκες σε αυτό το διάστημα.

Όσο για την Ασγκαμπάτ, έρχεται από ισοπαλία με 1-1 εντός έδρας με την Σαγκαντάμ και έμεινε για δεύτερο ματς στη σειρά μακριά από τις νίκες. Είχε προηγηθεί και η ήττα από την Αλτίν Ασίρ με το βαρύ 4-1, αλλά κακά τα ψέματα, η τελευταία είναι ένα επίπεδο πάνω. Αμέσως πριν ωστόσο είχε τρεις νίκες στη σειρά. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν με καλό ρυθμό και αξίζει να πάμε με το over 2.5 και goal/goal σε απόδοση 2.70.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Αποχωρεί με δική του επιθυμία ο Μαιευτήρας –Γυναικολόγος, Ιωάννης Κατσούλης από το Νοσοκομείο Σάμου

Αποχωρεί με δική του επιθυμία ο Μαιευτήρας –Γυναικολόγος, Ιωάννης Κατσούλης από το Νοσοκομείο Σάμου

Αποχωρεί μετά από οχτώ χρόνια υπηρεσίας στο ΕΣΥ και με δική του επιθυμία ο Μαιευτήρας –Γυναικολόγος, Ιωάννης Κατσούλης. Οι λόγοι αποχώρησής του, όπως ο ίδιος

Περισσότερα »