Σεμινάριο μουσικοκινητικής εκπαίδευσης «Βγάζω το ρυθμό που έχω μέσα μου»

Σας προσκαλούμε στο Σεμινάριο Μουσικοκινητικής Εκπαίδευσης 5 ωρών που διοργανώνει το ΕΕΕΕΚ Σάμου σε συνεργασία με το ΚΕΣΥΠ Σάμου, τους Συμβούλους Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου.

Το σεμινάριο διεξάγεται ως συνέχεια του ομώνυμου Προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας και στα πλαίσια του προγράμματος Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού που διοργανώνει το ΚΕΣΥΠ Σάμου σε συνεργασία με το ΕΕΕΕΚ Σάμου. Έχει ως σκοπό την ανάπτυξη και ανάδειξη δεξιοτήτων των μαθητών καθώς και την καλλιέργεια της αυτογνωσίας τους, απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εισηγητές θα είναι η κ. Λουίζα Νοβατσίδου Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η κ. Μαρία Μπαρμπάκη Διευθύντρια του Δημοτικού Μεσαίου Καρλοβάσου, η κ. Ευαγγελία Φτενογιάννη εκπαιδευτικός του του ΕΕΕΕΚ Σάμου και η κ. Βασιλική Στούμπου ψυχολόγος του ΕΕΕΕΚ Σάμου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαρτίου και ώρα 17:00 στο χώρο του ΕΕΕΕΚ Σάμου στην περιοχή Αγία Ειρήνη – Κουμαριώνας Σάμου

Προεγγραφή στα Τηλέφωνα 22730 21352 και 22730 87494

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Χαιρετισμός Χριστόδουλου Στεφανάδη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Ερωτήσεις Βουλευτή Σάμου για μείωση συντελεστών Φόρου Προστιθέμενής Αξίας και Ενιαίου φόρου ιδιοκτησίας ακινήτων

Κατατέθηκαν δύο ερωτήσεις από το Βουλευτή Ν. Σάμου που αφορούν την μείωση συντελεστών Φόρου Προστιθέμενής Αξίας και Ενιαίου φόρου ιδιοκτησίας ακινήτων. Η πρώτη ερώτηση έχει

Περισσότερα »