Σε μεγάλη εκδήλωση έκοψε την πίτα ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ στις 4/2

Σε μια μεγάλη εκδήλωση έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, στην Πιτσαρία «Βακιάρος» στο Ποτοκάκι.

Μεγάλος αριθμός μελών και φίλων του ΧΟΡ.Ο.Σ προσήλθε σε ένα γλέντι το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με την ‘ορχήστρα των δασκάλων’ να απογειώνει το κέφι.

Χορευτές του Ομίλου καθώς και άλλων πολιτιστικών συλλόγων της Σάμου, μαζί με τους παρευρισκόμενους διασκέδασαν σε μια βραδιά που σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία.

00Xorospita02

Η άψογη εξυπηρέτηση από την επιχείρηση σε συνδυασμό με τον πολύ χορό και την ευχάριστη διάθεση χάρισε σε όλους στιγμές χαράς και κεφιού.

Το διοικητικό συμβούλιο του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. Στις δεκάδες επιχειρήσεις που στήριξαν με τις προσφορές και τα δώρα τους καθώς και σε όσους βοήθησαν στη συλλογή των δώρων, στους παρευρισκόμενους φίλους, μέλη, δημοτικούς συμβούλους και αρχές του τόπου που τίμησαν την κοπή της πίτας με την παρουσία τους.

00Xorospita03

Θερμές ευχαριστίες στην ‘ορχήστρα των δασκάλων’ που με το πρόγραμμα της «απογείωσε» το κέφι.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ εύχεται σε όλους μια δημιουργική νέα χρονιά γεμάτη δράσεις τέχνης και πολιτισμού, με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Εκ του Δ.Σ. του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

00Xorospita05

samostoday logo big

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Ανακοίνωση – πρόσκληση για διορθωτική ή αρχική δήλωση τετραγωνικών μέτρων ακινήτων

Νέες ώρες και ημέρες για το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου

Σύμφωνα με την υπ΄αριθ. 142/03-08-2020 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανατολικής Σάμου, ανακοινώνεται ότι για το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου, καθιερώνεται η ημέρα Παρασκευή

Περισσότερα »