Σε μεγάλη εκδήλωση έκοψε την πίτα ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ στις 4/2

Σε μια μεγάλη εκδήλωση έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, στην Πιτσαρία «Βακιάρος» στο Ποτοκάκι.

Μεγάλος αριθμός μελών και φίλων του ΧΟΡ.Ο.Σ προσήλθε σε ένα γλέντι το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με την ‘ορχήστρα των δασκάλων’ να απογειώνει το κέφι.

Χορευτές του Ομίλου καθώς και άλλων πολιτιστικών συλλόγων της Σάμου, μαζί με τους παρευρισκόμενους διασκέδασαν σε μια βραδιά που σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία.

00Xorospita02

Η άψογη εξυπηρέτηση από την επιχείρηση σε συνδυασμό με τον πολύ χορό και την ευχάριστη διάθεση χάρισε σε όλους στιγμές χαράς και κεφιού.

Το διοικητικό συμβούλιο του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. Στις δεκάδες επιχειρήσεις που στήριξαν με τις προσφορές και τα δώρα τους καθώς και σε όσους βοήθησαν στη συλλογή των δώρων, στους παρευρισκόμενους φίλους, μέλη, δημοτικούς συμβούλους και αρχές του τόπου που τίμησαν την κοπή της πίτας με την παρουσία τους.

00Xorospita03

Θερμές ευχαριστίες στην ‘ορχήστρα των δασκάλων’ που με το πρόγραμμα της «απογείωσε» το κέφι.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ εύχεται σε όλους μια δημιουργική νέα χρονιά γεμάτη δράσεις τέχνης και πολιτισμού, με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Εκ του Δ.Σ. του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

00Xorospita05

samostoday logo big

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ευθύμιος Λέκκας στο "Radio Cafe 102,4" - 7 ρίχτερ ο σεισμός, πάνω από 3 χιλιάδες μετασεισμοί

Ευθύμιος Λέκκας: Κάναμε παρατηρήσεις κατά πόσο είναι ανθεκτικές οι κατασκευές ή δημιουργήθηκαν προβλήματα σ’ αυτήν την καθυστερημένη σεισμική δόνηση

Τη Σάμο επισκέφτηκε μετά τον σεισμό των 4,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο νησί μας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας,

Περισσότερα »
O ιατρός Εμμανουήλ Κιάσσος εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Αν. Σάμου για θέματα κορονοϊού

Ορίσθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Εμ. Κιάσσος ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Αν. Σάμου στο Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας

Σύμφωνα με την υπ΄αριθ. 59/25-01-2021 απόφαση Δημάρχου, ορίσθηκε ο κ. Εμμανουήλ Κιάσσος, Δημοτικός Σύμβουλος, ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Ανατολικής Σάμου και του μεταβιβάζει καθ’ ύλην

Περισσότερα »