Σε Ηράκλειο Κρήτης, Γαύδο, Κάρπαθο, Σάμο και Ικαρία ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας

ΕΛΜΕ Σάμου: Καταδικάζουμε ομόφωνα και απερίφραστα το γεγονός της κατάθεσης αγωγής από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Βαθέος σε συναδέλφισσά μας

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, οι επισκέψεις του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, στo Ηράκλειο Κρήτης, στην Γαύδο, Κάρπαθο, Σάμο και Ικαρία.

02GG

Αρχικά ο Νίκος Χαρδαλιάς, επισκέφθηκε την Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, με έδρα το Ηράκλειο, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη παρουσία του Αρχηγού του ΠΣ Αντιστράτηγου Βασίλειου Ματθαιόπουλου, του Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγου Ιωάννη Πετρούτσου και του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Αρχιπύραρχου Νικόλαου Λαγουδάκη, καθώς και στελεχών του ΠΣ. Στην σύσκεψη παρουσιάστηκαν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της αντιπυρικής περιόδου για την περιοχή της Κρήτης  και συζητήθηκαν γενικότερα θέματα υπηρεσιακού ενδιαφέροντος για την επίλυση χρόνιων δυσλειτουργιών που απασχολούν την περιοχή.

03GG

Έπειτα, ακολούθησαν επισκέψεις του Γενικού Γραμματέα στο ακριτικό νησί της Γαύδου, καθώς και σε Κάρπαθο, Σάμο και Ικαρία και οι συναντήσεις του με τους Δημάρχους, τα αυτοδιοικητικά στελέχη της ΠΠ και τα στελέχη του ΠΣ. 

04GG

Ο Γενικός Γραμματέας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει διεξοδικά για τα κατά τόπους ζητήματα που άπτονται των θεμάτων της ΠΠ,  ενώ διαβεβαίωσε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ότι η Πολιτεία έχει και την βούληση αλλά και το σχέδιο για την διευθέτηση τους. Επίσης  στις εν λόγω συσκέψεις αναλύθηκαν οι επιχειρησιακές προτεραιότητες της νέας περιόδου αλλά και λειτουργικά ζητήματα που άπτονται των νέων δομών της ΓΓΠΠ με  την πρόληψη και την ετοιμότητα να αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητα της.

05GG

Κατά την διάρκεια όλων των επισκέψεων, ο Γενικός Γραμματέας συνοδευόταν από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και τον Συντονιστή Επιχειρήσεων.

06GG

Zarbanis340X230

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Ανακοίνωση – πρόσκληση για διορθωτική ή αρχική δήλωση τετραγωνικών μέτρων ακινήτων

Νέες ώρες και ημέρες για το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου

Σύμφωνα με την υπ΄αριθ. 142/03-08-2020 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανατολικής Σάμου, ανακοινώνεται ότι για το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου, καθιερώνεται η ημέρα Παρασκευή

Περισσότερα »