Σάββατο 02 Ιουνίου και 25 Αυγούστου 2018 οι «λευκές νύχτες» στο Καρλόβασι

Έπειτα από απόφαση του Εμπορικού συλλόγου Καρλοβάσου και σε συνεργασία με το Σωματείο εστίασης και ψυχαγωγίας Καρλοβάσου, θα πραγματοποιηθούν δύο «λευκές νύχτες» στο Καρλόβασι κι αυτές για πρώτη φορά. Το Σάββατο 02 Ιουνίου και 25 Αυγούστου. Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου έχει ως εξής:

«Μετά από συνεννόηση με το σωματείο εστίασης και ψυχαγωγίας Καρλοβάσου πήραμε από κοινού την απόφαση διοργάνωσης λευκής νύχτας για πρώτη φορά στο Καρλόβασι το ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 και το ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018. Παρακαλούμε όλα τα μέλη του εμπορικού συλλόγου να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή κρατώντας ανοιχτά τα καταστήματα μέχρι αργά το βράδυ και κάνοντας ειδικές τιμές και προσφορές για εκείνες τις ημέρες. Θα υπάρξει και περαιτέρω ενημέρωση για το κοινό με αφίσες στους χώρους εστίασης και στα εμπορικά καταστήματα και αναφορές στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 411 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 1 κρούσμα στη Σάμο

Ραγδαία η εξάπλωση της πανδημίας. Ρεκόρ θετικών κρουσμάτων. 1 κρούσμα στη Σάμο

Σήμερα ανακοινώνουμε 935 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός

Περισσότερα »