Σάμος – Οι πρώτες πτήσεις Charter:Τετάρτη (01/07) από Ελβετία και Πέμπτη (02/07) από Ολλανδία

Σάμος - Οι πρώτες πτήσεις Charter:Τετάρτη (01/07) από Ελβετία και Πέμπτη (02/07) από Ολλανδία

Ξεκινούν από την Τετάρτη (01/07), οι πτήσεις charter από το εξωτερικό προς το αεροδρόμιο της Σάμου (Αρίσταρχος ο Σάμιος), αφού σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μια πτήση από Ελβετία αναμένεται να κάνει το ποδαρικό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό,  το πρώτο δρομολόγιο με 100 τουρίστες από την  Ολλανδία, φέρνει το  CORRENTO, στις 2 Ιουλίου, το οποίο θα πραγματοποιεί πτήσεις κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, ενώ κάθε Κυριακή, αρχής γενομένης από τις 5 Ιουλίου, θα πραγματοποιείται πτήση charter από Σλοβενία, σύμφωνα με τον τουριστικό πράκτορα του “SAMOS HOLIDAYS”, Κώστα Έλληνα.

“Εξάλλου με δύο πτήσεις την εβδομάδα από την Ολλανδία με την εταιρία  TRANSAVIA και πέντε  πτήσεις από την Γερμανία από τον CONTORA  που ξεκινάει στις 2 Ιουλίου  προχωράμε τον Ιούλιο” δήλωσε ο γραμματέας της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων  και εκπρόσωπος της εταιρείας “RHENIA TOYRS”, Δημήτρης Κασμιρλής.

Από τις 18 Ιουλίου, θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα,  από την Σκανδιναβία, ενώ τέλος αναμένεται, από τις 17 Ιουλίου, μία πτήση την εβδομάδα από την TUI Ολλανδίας.

Με αφορμή τις πρώτες πτήσεις από το εξωτερικό,  στο αεροδρόμιο “Αρίσταρχος Ο Σάμιος”, τη Σάμο επισκέφτηκε  ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς προκειμένου να συντονίσει όλες τις διαδικασίες ασφαλούς έναρξης λειτουργίας του, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.

Είχε  σύσκεψη  με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (ΥΠΑ, Φορείς Διαχείρισης Αεροδρομίων, Στελέχη των ΕΔ, της ΕΛΑΣ και του ΠΣ), για τον καλύτερο συντονισμό της εφαρμογής των μέτρων και πρωτοκόλλων ασφαλούς λειτουργίας των αεροδρομίων.

00Dodekanisos

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Χριστιάνα Καλογήρου: «Ναι στην κλειστή ελεγχόμενη δομή»

Χριστιάνα Καλογήρου: «Ναι στην κλειστή ελεγχόμενη δομή»

«Η δημιουργία κλειστής, ελεγχόμενης δομής είναι η λύση στο ακραίας συνθετότητας μεταναστευτικό ζήτημα» αναφέρει σε ανάρτησή της η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Χριστιάνα Καλογήρου.

Περισσότερα »
Με ποδηλατικό αγώνα και ηλεκτρικό ποδήλατο συνεχίσθηκε η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στην πόλη της Σάμου

Με ποδηλατικό αγώνα και ηλεκτρικό ποδήλατο συνεχίσθηκε η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στην πόλη της Σάμου

Με επιτυχία συνεχίσθηκε η 4η ημέρα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στον Δήμο Ανατολικής Σάμου και συγκεκριμένα στην πόλη της Σάμου. Παράλληλη εκδήλωση για τον Δήμο

Περισσότερα »
Μήνυμα του Δημάρχου Αν. Σάμου Γιώργου Στάντζου για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Πίεση στον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργο Στάντζο από ΜΚΟ για «συνεργασία» και εξεύρεση εξωτερικής δομής για Covid-19

Στον προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος έγραψε «Με ποιό δικαίωμα παρουσιάζεται ΜΚΟ στο Δήμο και ζητά “συνεργασία” υποδεικνύοντας

Περισσότερα »