Πυροσβέστες καταβρέχουν τα τσιμέντα στο Γ. Νοσοκομείο Σάμου – καταγγελία αναγνώστη. Γιάννης Σταμούλης: Εγώ έστειλα το 10τονο και θα το ξανακάνω εάν χρειαστεί

Πυροσβέστες καταβρέχουν τα τσιμέντα στο Γ. Νοσοκομείο Σάμου - καταγγελία αναγνώστη. Γιάννης Σταμούλης: Εγώ έστειλα το 10τονο και θα το ξανακάνω εάν χρειαστεί

Μια καταγγελία είδε το φώς της δημοσιότητας και δημοσίευσε το blogo.gr. Συγκεκριμένα αναγνώστης κατήγγειλε ότι πυροσβεστικό όχημα, όταν ο Νομός Σάμου βρισκόταν σε κατάσταση κινδύνου πυρκαγιάς κατηγορίας 4, η διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έδωσε εντολή να μεταβεί στο Νοσοκομείο Σάμου πυροσβεστικό όχημα για να ρίξει νερό σε τσιμέντο, σε έργο που πραγματοποιεί ιδιώτης εργολάβος.

Άμεση ήταν η απάντηση του Υποστρατήγου Ιωάννη Σταμούλη, συντονιστή Αιγαίου & Κρήτης του Πυροσβεστικού Σώματος, ο οποίος δήλωσε ότι «Εγώ έστειλα το 10τονο και θα το ξανακάνω εάν χρειαστεί»… Αναλυτικά:

00NosokomeioPY01

Δημοσιεύουμε κείμενο και φωτογραφίες, που μας απέστειλε αναγνώστης του bloko.gr: Για μια ακόμη φορά γίναμε πιόνια στις διαταγές της διοίκησης σήμερα που έχει 4αρι το αυτοκίνητο με τους πυροσβέστες αντί να είναι στο βουνό ρίχνει νερό στο νοσοκομείο για να μη σκάσει το τσιμέντο του εργολάβου. Μετά ρωτάτε πως κάηκε το μάτι. Στην Σάμο αυτά για να γνωρίζετε!!!!

Γιάννης Σταμούλης: Εγώ έστειλα το 10τονο και θα το ξανακάνω εάν χρειαστεί

Μετά την καταγγελία στο bloko.gr για χρήση πυροσβεστικού οχήματος και προσωπικού για έργο εκτός πυρόσβεσης, επικοινωνήσαμε με τον Υποστράτηγο, Γιάννη Σταμούλη, ο οποίος δήλωσε ότι με δική του εντολή πήγε στο νοσοκομείο το δεκάτονο όχημα, ύστερα από έκκληση της διοίκησης του νοσοκομείου.

00NosokomeioPY02

Σύμφωνα με τα όσα μας δήλωσε, το Πυροσβεστικό Σώμα δεν θα μπορούσε να παρέχει βοήθεια σε ένα έργο, το οποίο γίνεται από τον δήμο, με χορηγία υλικών από ιδιώτες, και χωρίς να εμπλέκεται κάποιος εργολάβος. Επειδή δεν υπήρχε πίεση και υπήρχε κίνδυνος να σκάσει το τσιμέντο, λόγω υψηλής θερμοκρασίας, έστειλε το όχημα σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου από τον σταθμό του.

«Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τους ανθρώπους της υγείας και δεσμεύομαι προσωπικά ότι, εάν χρειαστεί θα στείλω και άλλα τόσα, για εκείνους που μάχονται δίπλα μας ενάντια στον COVID-19» κατέληξε ο Γιάννης Σταμούλης.

00Spitiko

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Τι δήλωσε ο προπονητής της ιστιοπλοϊας που καταγγέλλεται ότι βίασε πριν 8 χρόνια μία 11χρονη αθλήτρια

Τι δήλωσε ο προπονητής της ιστιοπλοϊας που καταγγέλλεται ότι βίασε πριν 8 χρόνια μία 11χρονη αθλήτρια

Ο προπονητής της τότε 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας που η Σοφία Μπεκατώρου κατήγγειλε τον βιασμό της, ανέφερε πως είχαν σχέση και μάλιστα ήθελε να την παντρευτεί.

Περισσότερα »
Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Δυάδα από την Basket League

Η προχθεσινή επιλογή με το Over του Ντίνου Μήτογλου επιβεβαιώθηκε με πολύ μεγάλη ευκολία, αφού έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων από τη δεύτερη περίοδο και

Περισσότερα »
Συλλυπητήριο μήνυμα του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου για τον θάνατο του δικηγόρου Ιωάννη Χατζηθεοδώρου

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου για τον θάνατο του δικηγόρου Ιωάννη Χατζηθεοδώρου

Το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο του πρώην Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου, Δικηγόρου ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ. Ο

Περισσότερα »