«Ψάχνουν» τη δημοτικότητα πολιτικών προσώπων στη Σάμο

Πρόγραμμα 5ου ψεκασμού καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2018 για το Δήμο Σάμου

Τη Δευτέρα (12/11) το απόγευμα o αριθμός τηλεφώνου του ραδιοφωνικού σταθμού Radio Café 102.4, επιλέχθηκε από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Marc, προκειμένου να μάθει τη γνώμη του κατόχου της σύνδεσης για πιθανούς υποψηφίους των εθνικών και αυτοδιοικητικών εκλογών, ειδικά από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας (σύμφωνα με τα ονόματα που αναφέρθηκαν).

Ξεκινώντας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου τέθηκε το ερώτημα αν η κα Χριστιάνα Καλογήρου αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Υπήρχε και κάποιο άλλο όνομα, αλλά αυτό ήταν από την περιοχή της Χίου.

Στη δική μας ευρύτερη περιοχή και ειδικά στον Δήμο Σάμου, τέθηκε το ερώτημα κατά πόσο είμαστε ευχαριστημένοι από το Δήμο Σάμου στην καθημερινότητα και ποιο είναι το πρόβλημα που επηρεάζει περισσότερο τους πολίτες της Σάμου (μεταναστευτικό – παροχές υγείας – ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες κ.α).

Η επόμενη ερώτηση ήταν ποια είναι η άποψη για πολιτικά πρόσωπα του τόπου (που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία). Ρωτήθηκε η γνώμη για τον κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη (πολιτευτή – γιατρό από την Ικαρία), τον κ. Νίκο Στεφανή (τέως πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε ΝΔ Σάμου και νυν Δημοτικό Σύμβουλο), τον κ. Τάσο Καλατζή (Αντιδήμαρχο Καρλοβάσου) και την κα Άννη Ανδρεάδου (πρόεδρος ΔΟΠΠΟΝΑΣ).

Η διαπίστωση είναι ότι όσο περισσότερο πλησιάζουμε προς τις εκλογές (Εθνικές – Αυτοδιοικητικές), τόσες περισσότερες θα είναι και οι τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις.

00VKDGROUP

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο κ. Μάνος Λογοθέτης στη συνεδρίαση του LIBE

Ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο κ. Μάνος Λογοθέτης στη συνεδρίαση του LIBE

Αναλυτική παρουσίαση των έργων που μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί στην προσωρινή δομή στο Μαυροβούνι στη Λέσβο παρέθεσε  ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο κ. Μάνος

Περισσότερα »