Πρωταθλήτρια στο μπάσκετ παίδων η Αναγέννηση

Σ’ ένα παιχνίδι που η τύχη του ήταν ήδη προδιαγεγραμμένη, η Αναγέννηση νίκησε εύκολα τον Αθλέων με 35 – 71. Καλύτερη ομάδα η Αναγέννηση, όχι μόνο στο Final 4, αλλά και σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, είχε παίκτες που όχι μόνο ηλικιακά αλλά και παικτικά ήταν ένα σκαλί παραπάνω απ’ όλες τις άλλες ομάδες. Αντίπαλός της ο Αθλέων που έχοντας δύο σοβαρές ελλείψεις λόγω τραυματισμών (Καλδιμιριτζιάν, Σανδαλής) και κουβαλώντας αρκετή κούραση από την υπερπροσπάθεια να νικήσει τον Ίκαρο, υπέκυψε φυσιολογικά.

Επίσης όπως έχουμε γράψει από χθές μεγάλος άτυχος και ο Χρυσάκης της Αναγέννησης που και αυτός λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε και στους δύο αγώνες.

Τα δεκάλεπτα: 05-19, 07-18, 12-19, 11-15.

00TelikosFinal403

ΑΕΣΣ ΑΘΛΕΩΝ (ΦΑΛΛΙΕΡΑΣ): ΜΑΡΟΥΠΑΣ 1, ΦΩΛΑΣ, ΜΑΤΘΑΙΟΥ 7, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΕΤΡΟΥ, ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΣΙΟΥΡΑΣ 2, ΑΡΑΠΟΣ 5 (1), ΤΖΑΝΗΣ 19.

ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΙΤΗΣ): ΑΣΤΥΠΑΛΙΩΤΗΣ 3 (1), ΡΩΣΗ, ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΙΤΗΣ 9, ΜΟΥΣΗΣ 5 (1), ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΟΥΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ 9 (1), ΤΣΙΒΑΡΙΩΤΗΣ 34 (2), ΒΑΚΙΑΡΟΣ 4, ΚΟΛΛΑΡΟΣ 2, ΤΣΩΝΗΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ 2, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 3 (1).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ – ΣΚΑΛΚΟΣ.

00TelikosFinal401

Στον μικρό τελικό ο ΠΑΣ Ίκαρος νίκησε τον ΑΣ Ηρακλή με 56-34. Τα δεκάλεπτα: 06-03, 17-12, 12-08, 21-11.

Λίγο πριν τις απονομές των μεταλλίων και του κυπέλλου, τιμήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου κ. Χατζημιχάλης για τη συνολική προσφορά του στο άθλημα.

Αλέξης Κομνηνός

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Ευχαριστούμε τον κ. Νίκο Οικονόμου για την παραχώρηση των φωτογραφιών από τον μικρό τελικό.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »