Προσωρινή αναστολή δραστηριοτήτων του ΕΟΣ Σάμου

Προσωρινή αναστολή δραστηριοτήτων του ΕΟΣ Σάμου

Αγαπητά μέλη, φίλοι και συνεργάτες,

για τον ΕΝΙΑΙΟ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΣΑΜΟΥ, η υγεία και η ασφάλεια των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών, των μελών του Συνεταιρισμού και του προσωπικού μας, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό, από την πρώτη στιγμή εμφάνισης της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα, λάβαμε όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφάλειας και προστασίας.

Με προτεραιότητα τη διατήρηση της υγείας και με πλήρη συμμόρφωση στα μέτρα της πολιτείας για το κοινό καλό, προχωρούμε σε προσωρινή αναστολή των δραστηριοτήτων μας από 1ης Απριλίου 2020 και για διάστημα 45 ημερών.

Στόχος μας είναι η κατά το δυνατόν ομαλή και ασφαλής συνέχιση των εργασιών στο αμέσως επόμενο διάστημα, με σεβασμό στις συνεργασίες και τις εταιρικές σχέσεις που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια, όπως αποδεδειγμένα πράττουμε από την ίδρυση του Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ, το 1934.

Σημειώστε ότι οι υπηρεσίες τροφοδοσίας καθώς και τα καταστήματα γεωργικών εφοδίων θα λειτουργούν κανονικά, όπως και το τηλεφωνικό κέντρο του Συνεταιρισμού (22730 87510).

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και ελπίζουμε η τρέχουσα κατάσταση να εξομαλυνθεί το συντομότερο δυνατόν, σε ολόκληρη την υφήλιο.

Με εκτίμηση

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ευθύμιος Λέκκας στο "Radio Cafe 102,4" - 7 ρίχτερ ο σεισμός, πάνω από 3 χιλιάδες μετασεισμοί

Ευθύμιος Λέκκας: Κάναμε παρατηρήσεις κατά πόσο είναι ανθεκτικές οι κατασκευές ή δημιουργήθηκαν προβλήματα σ’ αυτήν την καθυστερημένη σεισμική δόνηση

Τη Σάμο επισκέφτηκε μετά τον σεισμό των 4,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο νησί μας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας,

Περισσότερα »
O ιατρός Εμμανουήλ Κιάσσος εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Αν. Σάμου για θέματα κορονοϊού

Ορίσθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Εμ. Κιάσσος ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Αν. Σάμου στο Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας

Σύμφωνα με την υπ΄αριθ. 59/25-01-2021 απόφαση Δημάρχου, ορίσθηκε ο κ. Εμμανουήλ Κιάσσος, Δημοτικός Σύμβουλος, ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Ανατολικής Σάμου και του μεταβιβάζει καθ’ ύλην

Περισσότερα »