Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή των Μαυρατζαίων στη Σάμο (εορτασμός Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού)

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθ. 04/2019 απόφασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, κατά το χρονικό διάστημα από την 17:00 ώρα της 13-09-2019 έως την 23:00 ώρα της ιδίας, πρόκειται να πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή των Μαυρατζαίων στη Σάμο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Ειδικότερα, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, θα πραγματοποιηθεί μονοδρόμηση της Ε.Ο. Πυθαγορείου- Μαυρατζαίων, και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής, από τη διασταύρωση της περιοχής Γκιώνιδων-Μαυρατζαίων προς την Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού.

Το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

ΕΠΣ Σάμου: Ας ασχοληθούν οι αρμόδιοι για την ύπαρξη νερού στα αποδυτήρια γηπέδων και όχι με θέματα που δεν τους αφορούν

ΕΠΣ Σάμου: Ας ασχοληθούν οι αρμόδιοι για την ύπαρξη νερού στα αποδυτήρια γηπέδων και όχι με θέματα που δεν τους αφορούν

Με μια «καυστική» ανάρτηση στο Facebook η ΕΠΣ Σάμου, αναφέρεται στη διακοπή υδροδότησης στα αποδυτήρια του γηπέδου Μυτιληνιών εν μέσω πανδημίας. Συνεχίζοντας η ΕΠΣ Σάμου

Περισσότερα »