Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Σάμο, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 4ου Ημιμαραθώνιου Δρόμου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Σάμο, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 4ου Ημιμαραθώνιου Δρόμου

Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο του 4ου Ημιμαραθώνιου Δρόμου (21 χλμ.), που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 στη Σάμο, πρόκειται να ισχύσουν, κατά τις ώρες από 09.00 έως 11.30 στο οδικό δίκτυο από το σημείο αφετηρίας, στην παλαιά είσοδο του αρχαιολογικού χώρου στην περιοχή του Ηραίου, έως και το σημείο τερματισμού, στην πλατεία Θ. Σοφούλη στην πόλη της Σάμου, οι απαραίτητες -κατά περίπτωση- προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Ειδικότερα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλο το μήκος των Ε.Ο. Ηραίου – Πυθαγορείου και Πυθαγορείου – Σάμου (και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας αυτών), έως και τις εισόδους της πόλης της Σάμου.

Κατόπιν αυτού, η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τον χρόνο πραγματοποίησης της διοργάνωσης, θα διεξάγεται ως εξής:

00Hmimarathonios01

Για τα οχήματα που θα κινηθούν από τις περιοχές Καρλόβασι, Υδρούσα, Κοντακαίικα, Άγιος Κωνσταντίνος, Μανωλάτες, Άμπελος, Σταυρινήδες και Κοκκάρι με κατεύθυνση την πόλη της Σάμου, η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της Ε.Ο. Σάμου – Καρλοβάσου από Άνω Κόμβο Μαλαγαρίου, διασταύρωση Πευκάκια, οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη και τμήματος της Παραλιακής Λεωφόρου από διασταύρωση «Ζαχαράκη» έως «Γεφυράκι», τμήμα του οδικού δικτύου το οποίο πρόκειται να αμφιδρομηθεί προσωρινά κατά τη διάρκεια της αθλητικής εκδήλωσης. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται αντίστροφα για τα οχήματα που θα κινούνται από την πόλη της Σάμου προς την περιφέρεια Καρλοβασίου.

Για τα οχήματα που θα κινηθούν από την περιφέρεια Καρλοβασίου προς την περιφέρεια Πυθαγορείου, η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω Ε.Ο. Σάμου –Καρλοβασίου, Άνω Κόμβο Μαλαγαρίου, διασταύρωσης Πευκάκια, οδού Νεαπόλεως, κόμβου Αγίας Ειρήνης και ακολούθως μέσω της Ε.Ο. Μυτιληνιών –Σάμου. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται αντίστροφα για τα οχήματα που θα κινούνται από την περιφέρεια Πυθαγορείου προς την περιφέρεια Καρλοβασίου.

Για τα οχήματα που θα κινηθούν από τις περιοχές Μεσόγεια, Πάνδροσο, Σπαθαραίοι, Πύργος, Κουμαραδαίοι, Μαυρατζαίοι, Χώρα και Πυθαγόρειο με κατεύθυνση την πόλη της Σάμου, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την Ε.Ο. Χώρας – Μυτιληνιών, μέσω της περιοχής «Ζερβού». Η εκτροπή της κυκλοφορίας προς την προαναφερόμενη Ε.Ο. θα γίνεται εντός της δημοτικής κοινότητας Χώρας (κεντρική διασταύρωση).

Για τα οχήματα που θα κινηθούν από τις περιοχές Παγώνδα, Μύλοι και Ηραίο με κατεύθυνση την πόλη της Σάμου, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την Ε.Ο. Ηραίου – Πυθαγορείου, με πραγματοποίηση αριστερής στροφής που οδηγεί στη Χώρα Σάμου και ακολούθως μέσω της Ε.Ο. Χώρας – Μυτιληνιών-Σάμου (περιοχή «Ζερβού»).

Για τα οχήματα που θα κινηθούν από την περιοχή του Πυθαγορείου με κατεύθυνση το Καρλόβασι, η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της Ε.Ο. Χώρας -Κουμαραδαίων-Πύργου.

Για τα οχήματα που θα κινηθούν από τις περιοχές Παλαιόκαστρο, Ποσειδώνιο, Μυκάλη και Ψιλή Άμμος με κατεύθυνση την πόλη της Σάμου, η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της Περιφερειακής Οδού και αντίστροφα.

Για τα οχήματα που θα κινηθούν από την περιφέρεια του Πυθαγορείου προς την πόλη της Σάμου, η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της Ε.Ο. Μυτιληνιών – Σάμου και στη συνέχεια από τον κόμβο Αγίας Ειρήνης, μέσω οδού Νεαπόλεως – Πευκάκια, προς το εσωτερικό της πόλης. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται αντίστροφα για τα οχήματα που θα κινούνται από την πόλη της Σάμου προς την περιφέρεια Πυθαγορείου.

Αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παραπάνω περιοχές, καθώς και για την ασφαλή κίνηση των αθλητών.

teleion maketa16

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Το ΚΥΤ και το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης

Χριστόδουλος Στεφανάδης: «Πιστεύω πως με τη μεταφορά των μεταναστών-προσφύγων στου «ΖΕΡΒΟΥ», θ’ απαλλαγεί το Βαθύ απ’ αυτή την αθλιότητα»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Βουλευτής Σάμου, κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης και μίλησε για τα θέματα που ταλανίζουν το νησί της

Περισσότερα »
Τηλεδιάσκεψη Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη με Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Μυτιλήνης, Χίου και Σάμου

Νότης Μηταράκης: Το σχέδιο αποσυμφόρησης θα επεκταθεί, πέρα από τα νησιά και σε ολόκληρη τη χώρα

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, ενημέρωσε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο για την Εθνική Στρατηγική Μετανάστευσης 2020-2021. Παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές της εθνικής

Περισσότερα »