Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Σάμο για τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Πυθαγόρειο την 5η Αυγούστου

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθ. 02/2019 απόφασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, κατά το χρονικό διάστημα από την 17:00 ώρα της 05-08-2019 έως την 01:00 ώρα της 06-08-2019, πρόκειται να πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή του Πυθαγορείου στη Σάμο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και της 195ης Επετείου της Ναυμαχίας της Μυκάλης.

Ειδικότερα, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ε.Ο. Σάμου – Πυθαγορείου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πυθαγόρειο και συγκεκριμένα στο οδικό τμήμα αυτής, από το ύψος της περιοχής «Σιδερένιο Γεφύρι» μέχρι και την πόλη του Πυθαγορείου, ενώ η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται μέσω της κάθετης οδού, με κατεύθυνση την περιοχή των Μυτιληνιών.

Το Τμήμα Τροχαίας Σάμου και το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα