Πρόσκληση σε συγκέντρωση της κίνησης πολιτών ΣΑΜΟΣ SOS για το μεταναστευτικό – προσφυγικό

Η κίνηση πολιτών ΣΑΜΟΣ SOS προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της την Τετάρτη 20/9 και ώρα 7 στο ξενοδοχείο ΣΑΜΟΣ, προκειμένου μαζί να οργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τον αγώνα μας για δύο βασικούς λόγους.

Α. Για την απελευθέρωση του νησιού μας από τον τριπλό ζυγό που μας πνίγει, δηλ. τις χιλιάδες λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει το Βαθύ, τους επαγγελματίες ανθρωπιστές των Μ.Κ.Ο., που με τις ευλογίες τις Κυβέρνησης έχουν δημιουργήσει μια παράλληλη άβατη παραεξουσία, καταλύοντας έτσι κάθε έννοια κυρίαρχου κράτους και την FRONTEX που αντί να προστατεύει αποτελεσματικά τα Ελληνικά σύνορα που είναι και Ευρωπαϊκά, παίζει απλά τον ρόλο του διακινητή. Έτσι εγκλωβίζονται καθημερινά και νέοι λαθρομετανάστες οδηγώντας μοιραία την κατάσταση σε έκρηξη. Αυτά όλα με αποκλειστική ευθύνη της υποταγμένης Ελληνικής κυβέρνησης, που αδυνατεί να προστατεύσει τους πολίτες της, και της υποκριτικής, στιγνής, συμφεροντολόγας Ευρώπης που σκοπεύει να μας θυσιάσει για δικό της όφελος.

Β. Για την κατάθεση ρεαλιστικών προτάσεων για βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη του νησιού. Για τους λόγους αυτούς, η επιτροπή αγώνα της ΣΑΜΟΣ SOS, θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Πυθαγόρα στις 22/10/ 2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 11, για ανατροπή των αντεθνικών αυτών σχεδίων, ζητώντας επιτακτικά την αποκατάσταση της κανονικότητας στις ζωές μας και στα νησιά μας.

Απαρέγκλητος στόχος μας η απομάκρυνση όλων των λαθρομεταναστών σύμφωνα και με την δική τους θέληση και συνακόλουθα και των υπολοίπων.

Η επιτροπή αγώνα της ΣΑΜΟΣ SOS 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »
Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την Κυριακή (25/10) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα,

Περισσότερα »