Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μελών του Σωματείου με την επωνυμία Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

Αγαπητά μέλη,

Μετά από αίτημα μελών του σωματείου με την επωνυμία Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ (σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ) καλούνται τα τακτικά και επίτιμα μέλη του συλλόγου να παρευρεθούν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 στο γραφείο του συλλόγου (Κτήριο Νταέλ, πρώην γηροκομείο Σάμου στην πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα).

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.

Εκλογή (3μελούς) Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών.

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη μελών (5μελούς) διοικητικού συμβουλίου, δύο (02) αναπληρωματικών μελών του Δ/Σ και 3μελούς εξελεγκτικής επιτροπής για τη διετία 2019-2021.

Τονίζεται ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα έχει απαρτία εφόσον θα είναι παρόντα σε αυτή το 50% συν ένα των τακτικών μελών που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα (που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις έναντι του Σωματείου βάσει του άρθρου 6.α. του καταστατικού).

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα, Τρίτη 11 Ιουνίου 2019, την ίδια ώρα (20:00) και στον ίδιο τόπο (γραφείο ΧΟΡ.Ο.Σ), με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διατάξεως και ευρίσκεται σε απαρτία με τα παρόντα μέλη που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα (άρθρο 6.α.).

Δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα για εκλογή σύμφωνα με το άρθρο 6.δ. του καταστατικού έχουν μόνο τα τακτικά μέλη που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα (που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις έναντι του Σωματείου βάσει του άρθρου 6.α. του καταστατικού).

Οι δηλώσεις υποψηφιότητας θα υποβληθούν κατά την έναρξη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Παρακαλούμε όλα τα τακτικά/επίτιμα μέλη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ να προσέλθουν προς αποφυγή μετατόπισης της έκτακτης γενικής συνέλευσης σε άλλη ημερομηνία.

Εκ του

Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

BlueRoots1

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Φιλοζωϊκό Σωματείο Σάμου: Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στις μαζικές στειρώσεις με τον Victor Lans

Φιλοζωϊκό Σωματείο Σάμου: Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στις μαζικές στειρώσεις με τον Victor Lans

Ολοκληρώθηκαν οι μαζικές στειρώσεις αδέσποτων σκύλων μετά από δύο εβδομάδες εντατικής εργασίας (13-23 Οκτωβρίου). Όπως σας ενημερώσαμε, πραγματοποιήθηκε αυτή η σπουδαία δραστηριότητα την πρώτη εβδομάδα

Περισσότερα »