Πρόσκληση σε διάλογο για το νομοσχέδιο «Κλεισθένης Ι» από τη «Δράση-Ενότητα-Προοπτική» και τη «Σαμιακή Πολιτεία»

Γιατί η Fraport δεν θέλει το Εργατικό Κέντρο Σάμου στο Αεροδρόμιο; Μήπως τους χαλάμε την αντεργατική σούπα και την τρομοκρατία που θέλουν να επιβάλουν στους εργαζόμενους;

Πρόσκληση σε ανοικτό, δημόσιο διάλογο προς όλους τους αυτοδιοικητικούς, α’ και β’ βαθμού και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, απευθύνουν οι Δημοτικές παρατάξεις «Δράση Ενότητα Προοπτική» και «Σαμιακή Πολιτεία» για το νομοσχέδιο «Κλεισθένης Ι», που θα αποτελέσει το νέο θεσμικό πλαίσιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στη χώρα μας.

Η ενημέρωση – συζήτηση, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 2 Ιουλίου στις 7 μμ στο ξενοδοχείο «Σάμος». Κεντρικός ομιλητής, ο Διευθυντής του γραφείου υπουργού Εσωτερικών κ. Δ. Παπασταμόπουλος.

Θέματα: Ενημέρωση και συζήτηση των διατάξεων που εισάγει ο «Κλεισθένης Ι», καταγραφή κοινών προβληματισμών,  προβλημάτων που ζητούν επίλυση και προτάσεις λύσεων, προσαρμοσμένες σε ένα νησιωτικό Δήμο.

Καλούμε όλες τις Δημοτικές παρατάξεις και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη να ενημερωθεί για τις επικείμενες αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και να καταθέσει τις απόψεις του.

kouzina logo

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Lockdown: Κολλημένοι στα social media οι Έλληνες – Διέξοδο αλλά και κατάθλιψη δείχνει έρευνα

Lockdown: Κολλημένοι στα social media οι Έλληνες – Διέξοδο αλλά και κατάθλιψη δείχνει έρευνα

Οι συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού και τα lockdown πυροδότησαν την υπάρχουσα τάση ανάπτυξης της ψηφιακής (digital) ζωής στην καθημερινότητα: όλοι ενημερώνονται, διασκεδάζουν, ψυχαγωγούνται, επικοινωνούν, αλλά και ψωνίζουν διαδικτυακά.

Περισσότερα »
Τους ζητήθηκε η αποστολή φωτογραφιών μέσω Viber κατά τη διάρκεια μικτών εξορμήσεων. Κοινή Ανακοίνωση - Καταγγελία Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου, Χίου & Λέσβου

Ταυτοποιήθηκε ένα άτομο που εμπλέκεται σε υπόθεση απάτης σε βάρος ημεδαπού, στην Ικαρία

Ταυτοποιήθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, ημεδαπός, ηλικίας 49 ετών, ο οποίος διακριβώθηκε ότι εμπλέκεται σε υπόθεση απάτης, σε βάρος

Περισσότερα »