Πρόσκληση περιφερειακής συνέλευσης του περιφερειακού τμήματος ΕΕΣ Σάμου

Η Πρόεδρος, του Περιφερειακού Τμήματος Σάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σύμφωνα με το Καταστατικό του ΕΕΣ και με την απόφαση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, ληφθείσα κατά τη συνεδρίαση αυτού της 7ης Φεβρουαρίου 2019, για διεξαγωγή στις 31/03/2019 Περιφερειακών Συνελεύσεων ταυτόχρονα σε όλα τα Περιφερειακά Τμήματα του ΕΕΣ, για την εκλογή των Περιφερειακών Συμβουλίων τους, συγχρόνως και με την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του ΕΕΣ για την εκλογή Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Επιτροπής Δεοντολογίας, καλεί τα Μέλη του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Σάμου σε

Π ε ρ ι φ ε ρ ε ι α κ ή  Σ υ ν έ λ ε υ σ η

που θα συγκληθεί την 31η Μαρτίου 2019, ημέρα Κυριακή, με ώρα έναρξης διεξαγωγής της, την 10η π.μ., στο Ξενοδοχείο «ΣΑΜΟΣ» επί της παραλιακής οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη αρ.11, στην πόλη της Σάμου, με θέμα Ημερήσιας Διάταξης:

Την Εκλογή 9 Τακτικών και 2 Αναπλητωματικών Μελών για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Περιφερειακού τμήματος Σάμου (άρθρο 26 του Καταστατικού ΕΕΣ).

Σε περίπτωση μη απαρτίας, στην ως άνω Περιφερειακή Συνέλευση, θα συγκληθεί Α΄ Επαναληπτική Σύνοδος αυτής, στις 7 Απριλίου 2019, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Σάμος 01/03/2019

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Σάμου

Βασιλεία Σίδερη

Ως εκ τούτου, Η Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του Περιφερειακού Τμήματος Σάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προσκαλούν όλους όσους θα ήθελαν να αγκαλιάσουν την προσπάθεια του τμήματος, να γίνουν ενεργά μέλη ώστε να συμμετέχουν σε όλες τις διαδικασίες, τις λήψεις αποφάσεων και να λαμβάνουν μέρος στις Περιφερειακές και Γενικές συνελεύσεις αλλά και να στηρίξουν ο καθ’ ένας με τον δικό του τρόπο και με τις δικές του δυνάμεις στην μετάβαση του Ε.Ε.Σ. σ’ αυτήν την νέα εποχή.

Οι εγγραφές που θα γίνουν μέχρι και τις 20 Μαρτίου 2019 σας δίνουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι (έχετε την δυνατότητα να θέσετε υποψηφιότητα τόσο για το κεντρικό συμβούλιο όσο και για τα διοικητικά συμβούλια των περιφερειακών τμημάτων).

Οι εκλογές έχουν οριστεί πανελλαδικά στις 31 Μαρτίου 2019 για την ψήφιση του κεντρικού διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού άλλα και για το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Σάμου.

Πληροφορίες: στο τηλ. 6948780154 (Άρης Χατζηδημητράκης – Γ.Γ. τμήματος).

E-Mail: samosredcross@gmail.com & samos.dpt@redcross.gr

Facebook: Ε.Ε.Σ. Περιφερειακό Τμήμα Σάμου

00AfisaVKD

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »
Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την Κυριακή (25/10) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα,

Περισσότερα »