Προς παραίτηση τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε ΝΔ Σάμου. Το βράδυ η τελική απόφαση

Προς παραίτηση τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε ΝΔ Σάμου. Το βράδυ η τελική απόφαση

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ  Σάμου,  κ. Γιάννης Μάρκου.

Συνεδριάζει το απόγευμα η ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου για τα θέμα που έχει προκύψει με το νέο ΚΥΤ και τις νέες εξελίξεις, για να παρθούν αποφάσεις ως προς το αν θα παραιτηθούν.

«Είναι δύσκολες αυτές οι στιγμές πραγματικά αυτές που ζούμε και ξέρετε ότι η ορθότητα μιας απόφασης παίρνετε βάση των δεδομένων και επειδή τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς , βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να πω ότι μετά από το έκτακτο συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, οδηγείται μάλλον σε παραίτηση. Αυτή την στιγμή  ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε το έχουμε κάνει, έχουμε εξαντλήσει κάθε περιθώριο διαλόγου με τον οποιονδήποτε τρόπο και μέσο και βλέπω ότι δεν υπάρχει άλλη λύση αυτή την στιγμή. Είμαι από τους ανθρώπους που δεν πιστεύουν ότι η παραίτηση είναι η πρώτη λύση, πρέπει να μένεις και να παλεύεις αλλά δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε κάτι παραπάνω, εξαντλήσαμε τα πάντα και νομίζουμε ότι αυτή την στιγμή μετράει πάνω από όλα ο τόπος μας».  

Θα γίνει πρώτα μια συζήτηση αλλά η πρόθεση είναι να παραιτηθεί όλο το συμβούλιο της ΝΟΔΕ Σάμου. «Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν λέει φεύγω- δεν φεύγω, άμα πω θα φύγω είναι δεδομένο».  

Από την στιγμή που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας η Ν.Δ , είχαμε όλοι την ελπίδα ότι θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Όντως κάποια πράγματα στην αρχή φαινόταν να αλλάζουν ειδικά  στο κομμάτι της οικονομίας. Εμείς εξαρχής είχαμε θέσει το θέμα του μεταναστευτικού και σαν αντιπολίτευση εγκαλούσα τον τότε βουλευτή κ. Σεβαστάκη να παραιτηθεί ».

Ως ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου, επισήμαναν τα προβλήματα, πρότειναν λύσεις, απέστειλαν επιστολές στον πρωθυπουργό και έχει κάνει τα πάντα για το θέμα, αλλά δεν επιτρεπόταν να δημοσιεύει όλες τις κινήσεις που γίνονταν, οπότε όπως είπε ο κ. Μάρκου δεν θέλει να δώσει την χαρά σε κανέναν να τον διαγράψει αλλά αν είναι να φύγει θα φύγει διά της παραίτησης.

Ο κ. Μάρκου μίλησε με τον βουλευτή Σάμου και τον ενημέρωσε για την κατάσταση και τους προβληματισμούς τους και τους λόγους για τους οποίους θα οδηγηθούν ίσως σε παραίτηση.

«Αυτή την στιγμή οργή του κόσμου είναι τεράστια και ξανατονίζω ότι εμείς βάζουμε πρώτα το νησί μας και μετά οτιδήποτε άλλο».

Ο ίδιος δεν παραβρέθηκε στην χθεσινή σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου καθώς η ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου ανήκει στην γραμματεία οργανωτικού από την οποία δεν του επέτρεψαν να συμμετάσχει.

«Οι ενστάσεις έχουν διατυπωθεί με εσωκομματικές διαδικασίες, ήταν περισσότερο ως προς τον τρόπο , όλοι θέλουν μια κλειστή δομή, όλοι θέλουν να κλείσει αυτό το έκτρωμα στο Βαθύ , διαφωνήσαμε ως προς τον τρόπο, την διαχείριση,  θεωρήσαμε ότι αυτοί οι άνθρωποι που ασχολούνται με το κομμάτι αυτό δεν τα έκαναν όπως έπρεπε».  

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Lockdown ΙΙ: Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η Απόφαση με την παράταση των περιοριστικών μέτρων έως 7 Δεκεμβρίου 2020. Από την απαγόρευση κυκλοφορίας εξαιρείται η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση με τα μέτρα που ισχύουν από Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 έως και τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού. Τα έκτακτα μέτρα προστασίας αφορούν το διάστημα

Περισσότερα »