Προήχθη σε Ταξίαρχο ο Υποδιοικητής της 79 ΑΔΤΕ Κων/νος Κολοκοτρώνης. Ταξίαρχος και ο Σαμιώτης Παναγιώτης Καβιδόπουλος

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17 του ν.2439/1996, κυρώνεται οι παρακάτω πίνακες εκτάκτων κρίσεων Συνταγματαρχών Όπλων έτους 2019, που συντάχθηκαν από το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο με την υπ’ αριθμό 42/Σ.3/2019 απόφασή του.

Σύμφωνα με τα παραπάνω σε Ταξίαρχο προήχθη ο μέχρι τώρα Υποδιοικητής της 79 ΑΔΤΕ Συνταγματάρχης (ΠΒ) κ. Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης. Ο κ. Κολοκοτρώνης συμπλήρωσε περίπου ένα χρόνο παραμονής στην 79 ΑΔΤΕ, προερχόμενος από το ΓΕΣ/ΔΙΠΑ.

Επίσης ακόμα ένας Σαμιώτης Αξιωματικός με τις έκτακτες κρίσεις προήχθη στο βαθμό του Ταξιάρχου. Ο Συνταγματάρχης (ΠΖ) κ. Παναγιώτης Καβιδόπουλος που τα τελευταία τρία χρόνια υπηρετούσε σε θέση εξωτερικού και συγκεκριμένα στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ.

Επίσης στο βαθμό του Ταξιάρχου προήχθη και ο Συνταγματάρχης (ΠΒ) κ. Αναστάσιος Πολύχρονος, μέχρι πριν 2 χρόνια περίπου Διοικητής της ΔΜΕΘ/79 ΑΔΤΕ και αυτός που εμπνεύσθηκε τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος».

Εντός των επόμενων ωρών πρόκειται να γίνουν και οι μεταθέσεις – τοποθετήσεις των Ανωτάτων Αξιωματικών.

dreams3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »