Προγραμματισμένη Επίσκεψη του Βουλευτή Σάμου στην Ικαρία κατά το τριήμερο 9 με 12/3-2017

Ο Βουλευτής νομού Σάμου κ. Δημήτρης Σεβαστάκης, έφτασε στην Ικαρία την Πέμπτη 9/3, προκειμένου να πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες συναντήσεις με φορείς καθώς και να συμμετάσχει στη Συνδιάσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας-Φούρνων.

Την Πέμπτη το πρωί, στον ραδιοφωνικό σταθμό Ικαριακή Ραδιοφωνία, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη με τον κ. Σωτήρη Πολίτη. Ήταν μια ουσιαστική συνέντευξη με θέμα τις τοπικές εξελίξεις στους τομείς της υγείας, του αθλητισμού, κ.α. καθώς και για ζητήματα που αφορούν στη γενικότερη πολιτική κατάσταση.

00SevastakisIkaria02

Ακολούθως, ο βουλευτής επισκέφθηκε το Γ.Ν.- Κ.Υ. Ικαρίας στον Άγιο Κήρυκο, όπου συνάντησε τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Στ. Καρδάση, μαζί με την διεπιστημονική ομάδα του νοσοκομείου, ώστε να ενημερωθεί ο βουλευτής για την πλήρωση των υγειονομικών μονάδων Ικαρίας και Φούρνων, καθώς και για την πορεία του σημαντικού έργου που αφορά την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (ΜΤΝ). Από τη συζήτηση αναδείχθηκαν η σαφώς βελτιωμένη εικόνα στον τομέα της υγείας σε Ικαρία και Φούρνους, αλλά και οι εξελίξεις και οι απαραίτητες ενέργειες για την ανάπτυξη της ΜΤΝ.

00SevastakisIkaria03

Την Παρασκευή 10/3 ο βουλευτής συναντήθηκε με τον Έπαρχο Ικαρίας κ. Π. Γενούζο, ώστε να συζητηθούν οι εξελίξεις σε θέματα όπως η ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού, το Ενεργειακό Υβριδικό Έργο Ικαρίας της ΔΕΗ, η τεχνική αποκατάσταση της μονής Θεοκτίστης κ.α.
Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στη νεοσύστατη εκπαιδευτική δομή ειδικής αγωγής (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ικαρίας), στον Εύδηλο. Η δομή λειτουργεί από το Σεπτέμβριο του 2016 κατόπιν επιτυχούς συνεργασίας των εκπαιδευτικών φορέων, του βουλευτή Σάμου και του Υπουργείου Παιδείας. Ακολούθησε ουσιαστική συζήτηση-εργασία με τη Διευθύντρια του σχολείου κ. Δ. Δουρή και τους εκπαιδευτικούς σχετικά με την προσφορά της δομής στην τοπική κοινωνία, αλλά και για τις τρέχουσες ανάγκες της.

00SevastakisIkaria04

Ακολούθησε η συνάντηση με την τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Αγίου Κηρύκου κατά την οποία εξετάστηκαν λεπτομερειακά θέματα που αφορούν την Ικαρία, καθώς και η ευρύτερη πολιτική κατάσταση της χώρας.

Το Σάββατο 11/3, ο βουλευτής συμμετείχε ενεργά στην πολύωρη Πανικαριακή Συνδιάσκεψη για την εκλογή Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας-Φούρνων, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Εύδηλο Ικαρίας. Μετά από τον γόνιμο διάλογο των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, του Βουλευτή κ. Δημήτρη Σεβαστάκη και του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ζ. Καπράνα η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Την Κυριακή 12/3 έγιναν προγραμματισμένες συναντήσεις του βουλευτή με πολίτες του νησιού.

Από το γραφείο του Βουλευτή

00SevastakisIkaria05

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Σάμου σε συνεδρίαση «ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ»

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Σάμου σε συνεδρίαση «ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ»

Καλείσθε να συμμετάσχετε στην 16η Συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Σάμου που θα γίνει την  30  Οκτωβρίου  2020, ημέρα Παρασκευή  με ώρα έναρξης 18:00 

Περισσότερα »
Συνάντηση Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου με τον Αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα

Συνάντηση Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου με τον Αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, πραγματοποίησε, σήμερα, από κοινού με τον Γενικό Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Πάτροκλο Γεωργιάδη, συνάντηση με τον Αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας

Περισσότερα »