Πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών με τη μέθοδο της LINGUAPHONE για τους οικονομικά ασθενέστερους Δημότες

Την περίοδο που διανύουμε η διγλωσσία και ειδικά η γνώση των Αγγλικών είναι απαραίτητο εφόδιο για την αγορά εργασίας. Το κόστος εκμάθησης όμως, σε φροντιστήρια ή ιδιαίτερα, είναι ειδικά για τις οικογένειες με οικονομικά προβλήματα δυσβάσταχτο. Επιπλέον υπάρχει η ανάγκη για την απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων Αγγλικών-business English.

Το πρόγραμμα «Εκμάθησης Αγγλικών με τη μέθοδο της LINGUAPHONE» είναι μια Συνεργασία του ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΥ και της LINGUAPHONE με την υποστήριξη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ).

Η μέθοδος περιλαμβάνει δύο εκπαιδευτικά προγράμματα: το πρώτο English Course αφορά την εκμάθηση Γενικών Αγγλικών και το δεύτερο Business English αφορά την εκμάθηση της γλώσσας και βελτίωση των δεξιοτήτων σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πρωτίστως δίνεται η δυνατότητα παροχής του Προγράμματος στους οικονομικά ασθενέστερους δημότες και άλλες ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, μέσα από την επιδότηση από τον Δήμο Σάμου, ώστε να αποκτήσουν ετήσια συνδρομή στην πλατφόρμα e-learning / digital school της LINGUAPHONE. Ο Δήμος θα έχει τη δυνατότητα να αναλάβει την εκπαίδευση αυτής της ειδικής κατηγορίας των δημοτών, μόνο με 1,5€+ΦΠΑ (24%) το μήνα.

Επιπλέον ο Δήμος ενημερώνει ότι όσοι δημότες, επιχειρήσεις, φροντιστήρια, σύλλογοι κλπ, ενδιαφέρονται, να ενταχθούν στο πρόγραμμα, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μία ετήσια συνδρομή με πολύ μικρό κόστος, μόλις 2€ + ΦΠΑ (24%) ανά κωδικό (δηλ. ανά δημότη που μπορεί να συμπεριλάβει την οικογένεια του), το μήνα και καταβάλλεται ετησίως.

Με τη δράση αυτή ενισχύονται οι πολίτες που επιθυμούν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας ή να βελτιώσουν την επαγγελματική τους κατάσταση δεδομένου ότι η γνώση της αγγλικής γλώσσας αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Μέσω της δράσης αυτής προάγονται πρωτίστως τα πνευματικά ενδιαφέροντα των κατοίκων του Δήμου μας.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας κ’ Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σάμου, 2273353460, 227335353450, 2273353448, υπεύθυνη κ. Τριτσινιώτου Γραμματική, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Από τη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας

Παιδείας κ’ Δημόσιας Υγείας

Niotis

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »