Πρόεδρος Παγώνδα: «Δεν αποδεχόμαστε τη μετεγκατάσταση προσφύγων-μεταναστών»

Ανοιχτή συνέλευση για το μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα προκάλεσε το βράδυ της Κυριακής, 15 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παγώνδα κ. Γιώργος Τσάτσος. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σε καφενείο της πλατείας όπου μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν μέλη της κίνησης πολιτών «Σάμος SOS» καθώς και 3 ιερείς του χωριού.

Δημιουργήθηκε ένταση, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αλλά η συνέλευση δεν διακόπηκε και ολοκληρώθηκε με ψήφισμα διαμαρτυρίας που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία. Όπως ανέφερε ο κ. Τσάτσος, ανάλογη συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα και στον παραλιακό οικισμό του Ηραίου που ανήκει διοικητικά στην Δημοτική Κοινότητα Παγώνδα. Ήταν η 3η συνέλευση με θέμα το μεταναστευτικό, μετά τις ανάλογες συζητήσεις σε Μυτιληνιούς και Μανωλάτες. Η συζήτηση για το μεταναστευτικό, στην Τοπική Κοινότητα Παλαιοκάστρου, αφορούσε συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου.

Πηγή: http://samiakonvima.blogspot.gr

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »